SÜPER LİG

Bursa transferde sürpriz yapabilir

Nunes ve Stepanov ile anlaşan ve kısa sürede imza attırmayı hedefleyen Bursaspor, transferi bitirmeyecek...

Bursa transferde sürpriz yapabilir

Şampiyon Bursaspor Stepanov eve Nunes ile transferi bitirmeye niyetli değil...

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ağustos sonuna kadar süreleri olduğunu hatırlatarak, "Transferi kapatmadık. İhtiyaç doğrultusunda yerli ya da yabancı yeni oyuncular alabiliriz. Ağustos sonuna kadar her şey olabilir" dedi.

Çanakkale Dardanelspor karşılaşmasının ikinci yarasındaki çaba, istek ve hırsın kendisini sevindirdiğini anlatan Ertuğrul Sağlam, "Trabzonspor maçına kadar hazır hale geleceğiz. Oyuncularımın hırsı kimsenin formasının garanti olmadığı anlamına geliyor. Benim de takım yapma konusunda birçok alternatifimin olduğunun göstergesi. Geçtiğimiz sezonki anlayışı devam ettirip hak eden ve formda olana forma vereceğiz. Oyuncularımız bizi zorluyor, sağ olsunlar elimizi de güçlendiriyorlar" şeklinde konuştu.

Sağlam, Stepanov ve Nunes ile anlaştıklarını imza atmadıklarını hatırlatarak, "Bugün iki oyuncu da aramıza katılacak. Transferi kapatacağız diye bir şey yok. Ağustos sonuna kadar bakacağız. İhtiyaç olabilir. O doğrultuda transfer çalışmalarını devam ettireceğiz. Yerli de yabancı da ağustos sonuna kadar olabilir. Transfer dönemi bitene kadar her şey yapabiliriz" diye konuştu.

Stepanov ve Nunes'in yarın ya da Çarşamba günü törenle kendilerini Yeşil-beyazlı formaya bağlayacak imzayı atacakları öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER