SÜPER LİG

Bulak Trabzon'dan teklif aldı mı?

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak Yanal'ın istifasından sonra Trabzonspor Kulübü'nden teklif aldı mı?Almadı mı?

Bulak Trabzon'dan teklif aldı mı?
Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, isminin Trabzonspor ile anılması hakkında açıklamalar yaptı.
 
İsminin Trabzonspor teknik direktörlüğü için geçmesinin Türkiye'de oluşan gündemden kaynaklandığını ve yapacak bir şeyi olmadığını kaydeden Bulak, ''Herhangi bir görüşmem olmadı. Şu an ki tek düşüncem Konyaspor'un ligde kalması. Ben Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğumu her yerde söylüyorum. Ancak şimdi tüm konsantrasyonum Konyaspor'un ligdeki mücadelesini devam ettirmesi adına'' dedi.
 
"TEK DÜŞÜNCEMİZ KAZANMAK"
Bulak, ligde bu hafta Kocaelispor ile son derece önemli bir maça çıkacaklarını ve tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu da söyledi.
 
Bulak, puan kayıplarının telafisinin olmadığı bir döneme girdiklerini belirterek, Kocaelispor maçının zor geçeceğini ifade etti. Kocaelispor'un ligin ikinci yarısında ciddi bir çıkışı olduğunu söyleyen Bulak, ''İyi oyunculardan kurulu kadroya sahipler. Başlarında çok iyi işlere imza atan Erhan Altın gibi tecrübeli bir teknik direktörleri var. Korkulacak bir takım ve bizi ürküten bir ekip'' diye konuştu.
 
Bulak, Kocaelispor maçına tedbirli ve kazanma adına sahada iyi işler yapmak için çıkacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti: ''Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Çünkü bu tip zor ve kritik maçlarda oyuncuların takdir edilmeye ve desteğe ihtiyaçları var. Sahada daha diri oynamaları için coşku gerekecektir. Bu coşkuya destek verebilir ve katkı sağlayabilirlerse daha iyi oynarız ve o sevgi yumağı içerisinde de ihtiyacımız olan galibiyete uzanırız. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bunu başarabileceğimize de inanıyorum.''
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER