SÜPER LİG

Bu ikili kadro seçimini nasıl yapıyor?

2012 eleme maçlarında işlerin pekte yolunda gitmediği A Milli Takım'da kadro seçiminin nasıl yapldığı kafaları karıştırıyor...

Bu ikili kadro seçimini nasıl yapıyor?

Almanya ve Azerbaycan maçları öncesi 10 kişilik izleme komitesi, oyuncu seçimleri konusunda ayrıntılı bir rapor hazırladı. Ancak Hiddink-Çetin ikilisi, bu bilgileri hiç dikkate almadı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda eski futbolculardan oluşan izleme komitesi görevini en ince ayrıntısına kadar yapıyor.

Ancak eski oyuncular Gökhan Keskin, Zeki Önatlı, Şenol Ustaömer, İlyas Tüfekçi, Turan Sofuoğlu, Nurettin Yıldız, Güngör Şahinkaya, Bülent Batırman, Adnan Örnek ve Şenol Ulusavaş'ın bulunduğu grubun bilgilerini, A Milli Takım teknik heyeti pek de ciddiye almıyor.

Çünkü yurtiçi ve yurtdışındaki karşılaşmaları bizzat yerinde takip eden komite, Almanya ve Azerbaycan mücadeleleri öncesinde çok geniş kapsamlı bir performans raporunu, teknik direktör Guus Hiddink ve yardımcısı Oğuz Çetin'e sundu.

Mehmet, Volkan, Üzülmez...
Ancak Hiddink ve Çetin, bu iki önemli mücadele öncesi bütün bu bilgilerin ışığında aday kadroyu tam tersi bir şekilde kurdu.

Gökdeniz Karadeniz, Mehmet Topal, Volkan Şen, Serkan Balcı, Önder Turacı, İbrahim Üzülmez ve Engin Baytar gibi kadroda yer almayan isimlerin en hazır olanlar arasında yer almasına rağmen birinin bile alınmaması, teknik kadronun seçimlerini neye göre yaptığı konusunda kafaları iyice karıştırdı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER