SÜPER LİG

Bony Wilfried artık Timsah

Yeşil-Beyazlılar uzun süredir görüşme içinde olduğu Fildişili futbolcuyla her konuda anlaştı...

Bony Wilfried artık Timsah

Bursaspor golcü transferine noktayı koydu... Yeşil-Beyazlılar uzun süredir görüşme içinde olduğu Fildişili futbolcuyla her konuda anlaştı.

Timsah'ın yıldız golcülerine yeni bir isim daha eklendi... Bursaspor uzun süredir görüşme içinde olduğu Bony Wilfried ile anlaşma sağladı.

Kadrosunda Sercan Yıldırım, Turgay Bahadır, Nunez gibi forvetleri bulunan Yeşil-Beyazlılar, ikinci yarı öncesi Fildişili golcüyü de renklerine katmayı başardı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Glasgow Rangers'ta forma giyen Kenny Miller'ın da gündeme almalarına olmasına rağmen tercihini Bony'den yana kullandı.

Sparta Prag formasıyla 2008'den bu yana oynadığı 58 karşılaşmada 22 kez rakip fileleri havalandıran Bony'nin, Yeşil-Beyazlılar'ın 3 Ocak'ta Antalya'da başlayacak kamp çalışmalarına katılması bekleniyor.

Prag'dan mesaj var!
Bu arada Sparta Prag yöneticisi James Otava dün kulübün internet sitesinde kafa karıştıracak açıklamalar yaptı. Bony'nin kendileri için önemli bir oyuncu olduğunu belirten Otava, "O hala Sparta Prag'ın oyuncusudur" ifadesini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER