SÜPER LİG

Bizim için Lig daha yeni başlıyor

Turkcell Süper Lig'de Kayserispor'u 1-0 mağlup eden Denizlispor'un futbolcusu Ahmet Burak Solakel, kendileri için ligin yeni başladığını söyledi.

Bizim için Lig daha yeni başlıyor

Solakel, maçtan sonra yaptığı açıklamada, galibiyetten herkesin çok mutlu olduğunu, sezon başından beri bu anı beklediklerini belirtti.

Her hafta karşılaşmalara galibiyet parolasıyla çıktıklarını, ancak bunu bir türlü başaramadıklarını ifade eden Solakel, ''Bu hafta herkes inandı. Bütün kent kenetlendi. Galip geldik. Bizim için lig şimdi başlıyor. Artık önümüzde puan kaybetmeye tahammülümüzün olmadığı haftalar var'' dedi.

Koffi ise galibiyeti Denizli halkına ve taraftarlara armağan ederek, ''Ligde tutunmamız için çok önemli bir galibiyet aldık'' diye konuştu.

İbrahim Ege, gelecek hafta Diyarbakırspor maçından alacakları 3 puanla ligin kendileri için tekrar başlayabileceğini belirterek, ''Bu bizim elimizde. Allah da yardım ederse, tekrar lige ortak olmak istiyoruz. Bizim için Turkell Süper Lig yeniden başlamış oldu. Herkese hayırlı olsun'' dedi.

Denizlispor'un galibiyet golünü kaydeden Angelov da kendileri için zor bir maçın geride kaldığını belirterek, ''Sonunda Allah bizi gördü. Yendik, inşallah bundan sonra böyle gider'' diye konuştu.

Yeni transferlerden Youla, şunları söyledi:

''3 puana ihtiyacımız vardı. Bugün 3 puan aldık. Herkes mutlu. İnşallah, haftaya Diyarbakır'dan da 3 puanla dönmek istiyoruz. Sonra her şey değişebilir. Biz iyi takımız. Herkes, yavaş yavaş moral kazanıyor. Bir çıkış yakalamamız lazımdı. Bu maçtan sonra bu çıkışı yakalayacağız.''

Kayserisporlu Mehmet Eren Boyraz ise ''3 puan için gelmiştik. İstediğimizi alamadık. Şanssız da bir gol yedik. Üzgünüz'' dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER