SÜPER LİG

Beşiktaş'ın yeni kaptanı belli oldu

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Delgado’nun durumundan, Bobo’nun transferine birçok konu hakkında görüşlerini belirtti.

Beşiktaş'ın yeni kaptanı belli oldu
Delgado’nun yerine yeni 10 numara

Bugün erken saatlerde ortaya atılan iddiayı değerlendiren taktisyen, Delgado’nun kontratını geçici bir süre dondurabileceklerini ifade etti. Arjantinli yıldızın yerine, yeni bir 10 numara takviyesi yapmayı düşündüklerini belirten Denizli, adı son dönemde Beşiktaş’la anılan Tabata’nın transferi hakkında ise net bir açıklamada bulunmadı.

“Bobo rahat olsun”

2008-09 sezonunun sona ermesiyle birlikte adı transfer dedikodularına karışan Brezilyalı golcüsü hakkında da konuşan eski milli takım hocası, “Her futbolcuya teklifler gelebilir. Onların da hedefi zaten sürekli daha iyi tekliflerle karşılaşmak. Bobo’nun durumu da Servet ve Arda’nınkine benziyor” diyerek, oyuncusunun takımda kalma ihtimalinin yüksek olduğuna işaret etti.

İbolara kaptanlık yolu gözüktü

Delgado’nun yokluğunda takım kaptanlığını kimin üstleneceği sorularına ise, başarılı teknik adam, “İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Nobre ve Serdar takımda kaptanlık yapabilecek vasıftalar” diyerek cevapladı ve ekledi:

“Önemli olan takım olabilmek. O bandı takıp sahaya çıkmak kimse için çok büyük önem taşımamalı. Ben 12 sene o bandı takmadım.”
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER