SÜPER LİG

Beşiktaş'ın golcüsüne yol göründü!

Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab, Brezilyalı golcüyü kiralamak için 3 milyon dolarlık teklif yaptı...

Beşiktaş'ın golcüsüne yol göründü!

Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab, Brezilyalı golcüyü kiralamak için 3 milyon dolarlık teklif yaptı, Kartal'dan, "6 milyon euroya bonservisini verelim" yanıtını aldı

Araplar, Keita'dan sonra Beşiktaş'ın golcüsü Bobo'ya da talip oldu. Suudi Arabistan'ın Al-Shabab kulübü, Brezilyalı yıldızı 1 yıllığına kiralamak için siyah-beyazlılara tam 3 milyon dolar teklif etti.

Al-Shabab'ın Genel Sekreteri Mohamed Shata imzalı faks kısa bir süre önce Avusturya'da bulunan Başkan Yıldırım Demirören'e iletildi. Ancak siyah-beyazlılar, kiralamaya sıcak bakmadıkları için Suudi ekibinin teklifini geri çevirdi.

Beşiktaş'ın, Al-Shabab'a sürpriz bir şekilde, "Bobo'yu kiralamak istemiyoruz. Ancak bonservisiyle birlikte satın almak isterseniz oyuncumuzu bedeli 6 milyon euro" şeklinde karşı teklif yaptığı belirlendi.

Beşiktaş'ın geçen sezon 8 milyon euroya Avrupa kulüplerine vermediği Bobo'yu bu kez 6 milyon euroya elinden çıkarmak istemesi dikkat çekti.

Al-Shabab'ın sahibi Khalid Omar Al Baltan'ın, Keita'yı da çok istediği, ancak Fildişi Sahilli oyuncunun elden kaçırılması üzerine hedefini Bobo olarak belirlediği kaydedildi. Al Baltan'ın yıldız oyuncu için yeni bir teklif yapabileceği de ileri sürüldü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER