SÜPER LİG

Beşiktaş O'nun için İnter ile yarışıyor

İspanya'nın El Mundo Deportivo Gazetesi Beşiktaş'ın şimdi de İspanyol futbolcu için İnter ile yarış halinde olduğunu yazdı.

Beşiktaş O'nun için İnter ile yarışıyor

İspanya'nın El Mundo Deportivo Gazetesi, transferleriyle Avrupa'da ses getiren Beşiktaş'ın şimdi de İspanyol futbolcu Jose Antonio Reyes için İnter ile yarış halinde olduğunu yazdı..


Beşiktaş'a bir İspanyol daha 
 
İspanya'nın El Mundo Deportivo Gazetesi, siyah-beyazlıların Jose Antonio Reyes için İnter ile yarıştığını yazdı. Halen Atletico Madrid'de forma giyen İspanyol futbolcu, Beşiktaş'taki Simao Sabrosa'nın Atletico'dan, Guti'nin ise Real Madrid'den eski takım arkadaşı. 27 yaşındaki forvet, Arsenela'dan kiralık olarak geldiği 2006-07 sezonunda Real Madrid'de Guti ile lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra şimdi Beşiktaş Teknik Direktörü olan Schuster'in gelmesiyle ayrılmış ve Atletico Madrid'in yolunu tutmuştu.

GALATASARAY'I AVLAMIŞTI
Kariyeri boyunca Sevilla, Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid ve Benfica gibi üst düzey takımlarda forma giyen Reyes, geçen sezon Galatasaray'ın Atletico Madrid'e İspanya'da 1-0 yenildiği maçın tek golünü atmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER