SÜPER LİG

Beşiktaş İspanya'da Sambacı avında!

Beşiktaşlı yöneticiler, Brezilyalı Miranda ve Lucas'ın transferi için dün İspanya'ya gitti...

Beşiktaş İspanya'da Sambacı avında!
Transfer dönemine, Mustafa Pektemek, Egemen Korkmaz, Veli Kavlak, Burak Kaplan ve Tanju Kayhan ile giren Beşiktaş yönetimi, yeni transferler için İspanya'ya uçtu.

 
Milliyet'in haberine göre: Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, dün akşam saatlerinde özel uçakla İspanya'ya uçarak, Sao Paolo'da oynayan Lucas ve Miranda'nın işini bitirmeye çalışacakları öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen ve siyah - beyazlı yönetime Lucas ile Miranda'yı öneren Zago'yu dikkate alan siyah - beyazlı yönetimin hem bu oyuncuların menajerleri hem de Sao Paolo kulübünün yetkilileriyle bir araya gelerek iki genç yeteneği transfer etmeye çalışacaklar.

18 yaşında olan ve forvet arkasında oynayan 8 milyon euroluk Lucas ile stoper mevkisinde forma giyen 6.5 milyon euroluk 26 yaşındaki Miranda'nın borservislerinde istedikleri indirimi yaptırmaları durumunda Beşiktaş yönetiminin bu oyuncularla el sıkışacağı vurgulandı. Aksi durumda ise Lucas'ı fonla transfer edileceği belirtildi.

Daha önceki İspanya seyahatinde Almeida ile Fernandes'in transferlerini halleden siyah - beyazlı yönetimin bu iki isimle de anlaşarak büyük ölçüde yabancı transferini kapatacağı ve yabancı kontenjanında yer açmaya uğraşacakları bildirildi.

Başkan Yıldırım Demirören'in ilgilendiği Ersan transferinde ise Adanaspor yönetiminin Beşiktaş'ın istediği rakamı kabul etmesi durumunda bu transferi de bitireceği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER