BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Fenerbahçe Beşiktaş maçı kaç kaç bitti golleri kimler attı? Süper Ligin en önemli derbisi Beşiktaş Fenerbahçe arasında oynandı. Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin geniş özeti ve golleri.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı.

İLK YARININ SONUNDA ABOUBAKAR SAHNEYE ÇIKTI

Derbiye beklendiği gibi Beşiktaş baskılı başlarken, Fenerbahçe oyunu kendi yarı sahasında kabul etti. Son derece tempolu geçen ilk 45 dakikada Beşiktaş Quaresma ile etkili ataklar geliştirdi. 

İlk yarıda İsmail Köybaşı karşısında etkili olan Portekizli Quaresma, golün de mimarı oldu.

45. dakikada savunmanın arkasına sarkan Quaresma tek topla içerideki Aboubakar'ı gördü, Kamerunlu golcü de meşin yuvarlağı ağlara göndermekte zorlanmadı. İlk yarı bu golle 1-0 sona erdi.

ADVOCAAT 2 DEĞİŞİKLİKLE BAŞLADI

Maçın ikinci yarısına Fenerbahçe 2 değişiklikle başladı. Hollandalı Advocaat, ilk yarının en kötü ismi olan İsmail Köybaşı'nı çıkardı yerine Ozan Tufan'ı aldı. Neustadter'in yerine ise oyuna dahil olan isim Salih Uçan'dı.

SKERTEL VE JOSEF ATILDI 

Karşılaşmanın ikinci yarısı da son derece tempolu geçti. İki takımın da pozisyonlar bulduğu maçın son bölümünde Fenerbahçe'den iki futbolcu kırmızı kart gördü.

Önce maçın 87. dakikasında Skertel ardından 90'da Josef ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı. 

Beşiktaş Fenerbahçe maçı fotoğrafları

BEŞİKTAŞ SON SANİYEDE YIKILDI

Beşiktaş adeta son saniyede yıkıldı. Maç artık bitti denilirken Beşiktaş ceza sahasına doldurulan topta Fabri'nin büyük hatasında Marcelo'nun ters vuruşu ağlara gitti, bu golle maç 1-1 sona erdi.

BEŞİKTAŞ: 1 - 1 :FENERBAHÇE

Maç Sonu: Fırat Aydınus'un son düdüğü ile karşılaşma 1-1 sona eriyor.

90+3. dakika: GOL! Fenerbahçe, Alper Potuk'un attığı golle son dakikada skoru 1-1 yapıyor.

90+2. dakika: Gökhan Gönül'ün uzun pasına sağ kanatta hareketlenen Ricardo Quaresma için ofsayt bayrağı kalkıyor.

90+1. dakika: Orta sahada Josef de Souza'nın Oğuzhan'a yaptığı faul sonrası bir sarı kart daha gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

90. dakika: Josef de Souza'nın sağ kanatta Cenk'e yaptığı faul sonrası hakem sarı kartını gösterdi. Emenike'nin yerde yatan Cenk'e 'ayağa kalk' şeklinde yaptığı hareketler sonrası hakem Fırat Aydınus, Emenike'ye de sarı kart gösterdi. Maçın sonuna en az 4 dakika ilave edildi.

89. dakika: Skrtel'in ikinci sarıdan atılmasıyla birlikte Fenerbahçe 10 kişi kaldı. Kalan birkaç dakikalık bölümde Beşiktaş taraftarlarının büyük bir coşkusu var.

88. dakika: Kullanılan köşe vuruşunda top taca çıktı. Hasan Ali kullandığı taç atışında topu kaptırdı. Beşiktaş'ta Quaresma sağ kanatatn hızlı bir şekilde ilerlerken Skrtel tarafından düşürüldü. Quaresma'yı düşüren Skrtel ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Talisca'nın yerine Gökhan İnler oyuna dahil oldu.

87. dakika: Lens'in sağ kaanttan çizgiye inerek yaptığı ortada Atınç kayarak topu kornere gönderdi. Lens'in kullandığı köşe vuruşunda Marcelo topu kornere gönderdi.

86. dakika: Sol kanatta Beşiktaş hücumunda Talisca'nın şutunda Skrtel kayarak müdahale etti. Top kornere gitti. Kullanılan köşe vuruşu sonrasında sağ çaprazda Beşiktaş serbest vuruş kazandı. Quaresma'nın direkt vuruşunda kaleci Volkan yere yatarak topu kontrol etti.

85. dakika: Lens'in kullandığı köşe vuruşunda kaleci Fabri topu yumrukladı, Dönen topta Hasan Ali içeri ortaladı, Skrtel topu arka direkte kontrol etti ve pasını Salih'e çıkardı. Salih'in ortası ise kaleci Fabri'de kaldı.

84. dakika: Quaresma'nın sol kanattan arka direğe doğru yaptığı ortayı kaleci Volkan kontrol etti. Arka tarafta Marcelo topa vurmak için bekliyordu. Emenike sol kanattan topu getirip içeri ortalamak istedi, savunmada Atınç topu kornere gönderdi.

83. dakika: Beşiktaş rakip yarı sahanın ortalarından serbest vuruşla oyuna başlayacak. Adriano ile Josef arasındaki itişme sonrasında hakem iki oyuncuyu da uyardı.

82. dakika: Ozan Tufan'la girdiği ikili mücadelede Talisca yerde kaldı. Hakem Fırat Aydınus faul kararı verdi. Maçta dakikalar ilerledikçe oyun sertleşmeye başladı. Kalan bölümde kart ya da kartlar çıkabilir.

81. dakika: Beşiktaş yarı sahasında Skrtel'in Cenk Tosun'a yaptığı faul pozisyonu sonrasında hakem Fırat Aydınus sarı kart gösterdi. Skrtel haftaya Antalyaspor maçında cezalı duruma düştü.

80. dakika: Salih'in gönderdiği güzel pasta topla buluşan Emenike ceza sahasına girip şutunu çekti top kaleci Fabri'de kaldı. Sarı lacivertliler maçtaki ilk isabetli şutunu 80. dakikada buldu.

78. dakika: Beşiktaş altyapısından yetişen Necip Uysal, Fenerbahçe karşısında oyuna girerek kariyerindeki 250. maçına çıkmış oldu.

77. dakika: Quaresma'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Atınç topa vurdu ama kafa vuruşu yandan auta gitti.

76. dakika: Sakatlanan Tolgay Arslan'ın yerine Beşiktaş'ta Necip Uysal oyuna giriyor.

75. dakika: Quaresma sağ kanattan Hasan Ali'yi çalımlayıp içeri girdi, çaprazdan çektiği sert şutta kaleci Volkan topu kornere gönderdi.

74. dakika: Quaresma sağ kanatta çok etkili oluyor. Q7'nin içeri doğru yaptığı ortada topu nalan Babel'in şutu auta çıktı. Van Persie'nin yerine oyuna Emenike girdi. Sarı lacivertliler 3 değişiklik hakkını kullandı.

73. dakika: Quaresma'nın sağ kanattan getirip çektiği sert şutta top üst direğe çarparak auta gitti.

72. dakika: Aboubakar'ın yerine Cenk Tosun oyuna giriyor. Beşiktaş ilk değişiklik hakkını kullandı.

71. dakika: Fenerbahçe sağ kanattan güzel paslaşmalarla Beşiktaş ceza sahasına yakınlaştı. Rakibin baskısı sonrası sarı lacivertliler topu ortadaki Van Persie ile buluşturdu. Van Persie'nin pas verdiği Hasan Ali içeri orta yapmak isterken topu savunmaya çarptırınca topu kaybetti.

70. dakika: Kenarda ısınma hareketlerine devam eden Cenk biraz sonra oyuna girebilir. Beşiktaş yedek kulübesinde hareketlilik yaşanıyor. Oyunda tempo son dakikalarda arttı. Top bir o kalede bir diğer kalede.

69. dakika: Sol kanattan Babel-Adriano paslaşmasıyla siyah beyazlılar ceza sahasına girdi. Adriano'nun Aboubakar'a gönderdiği topu golcü oyuncu kontrol edemedi. Hızlı gelişen Fenerbahçe hücumunda Beşiktaş savunması araya girerek tehlikeyi önledi ve topu kaleci Fabri'ye gönderdi.

68. dakika: Saha içine giren sağlık ekipleri Beşiktaşlı Atınç'a müdahale ediyor. Mücadele yaklaşık 1 dakika durdu.

67. dakika: Salih'le hava topuna yükselen Atınç bir anda yerde kaldı. Takım arkadaşının yere düştüğünü gören Quaresma topu taca gönderdi.

66. dakika: Sol kanattan Quaresma ile gelişen Beşiktaş hücumunda Portekizli oyuncu topu orta alandaki Babel'e gönderdi. Babel'in uzaktan sert şutunda Volkan topu güçlükle kornere gönderdi. Quaresma'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Atınç'ın kafa şutu üstten auta gitti.

65. dakika: Lens'le hızlı bir şekilde çıkmak isteyen Fenerbahçe'de Tolgay'ın sert hareketi sonrasında Lens yerde kaldı. Maçın hakemi Fırat Aydınus, Tolgay'a sarı kartını gösterdi.

64. dakika: Quaresma ile gelişen Beşiktaş hücumunda Alper topu kornere gönderdi. Quaresma ile sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sow ön direkte topu uzaklaştırdı.

63. dakika.: Vodafone Arena'da Beşiktaş-Fenerbahçe maçını 38 bin 107 biletli taraftar izliyor. Tolgay'ın tedavisinin ardından oyun devam ediyor.

62. dakika: Beşiktaş'ta Tolgay yerde kaldı. Sağlık ekipleri Tolgay'a müdahale ediyor.

61. dakika: Gökhan'ın taç atışını Hasan Ali karşıladı, top Salih'te kaldı. Fenerbahçe kalabalık geldiği pozisyonda Salih topu kaptırdı ve ardından da Atınç'a faul yaptı. Salih bu faulü sonrasında hakem Fırat Aydınus tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

60. dakika: Beşiktaş sağ kanattan taç atışıyla oyuna başlayacak fakat hakem Aydınus'un oyuncuları uyarması sebebiyle kısa bir süre taç atışı bekletildi.

59. dakika: Quaresma'nın ortasında ön direkte Sow topa vurarak tehlikeyi uzaklaştırdı. Quaresma ile Hasan Ali arasındaki hava topu mücadelesi sonrası iki oyuncu kısa süreli tartışma yaşadı. Ortam gerilmezken taç atışıyla oyun devam ediyor.

58. dakika: Fenerbahçe'nin kaptırdığı topu alan Quaresma sağ kanatta çizgiye yakın noktadan trivela ile topu Talisca'ya gönderdi, savunmanın da müdahale ettiği top kornere gitti.

57. dakika: Savunmaya kadar gelen topta sarı lacivertliler topu kaptırdı, Talisca'nın pasıyla topla buluşan Aboubakar dönemedi, ve top Fenerbahçeli oyuncularda kaldı.

56. dakika: Lens'in orta sahanın birkaç metre ilerisinden kullandığı serbest vuruşta savunma kafayla topu uzaklaştırdı. Dönen top Fenerbahçeli oyuncularda, sarı lacivertliler top çeviriyor.

55. dakika: Beşiktaş sağ kanattan Gökhan ile ilerliyor. Gökhan'dan aldığı pasla içeri doğru yönelen Quaresma'nın ortası kaleci Volkan'da kaldı.

54. dakika: Fenerbahçe yarı sahasında Salih aldığı topla ilerlemeye çalışırken Oğuzhan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Fırat Aydınus oyunu durdurarak faul kararı verdi.

53. dakika: Bu pozisyonda Skrtel savunmada Aboubakar'a nefes aldırmadı. Fenerbahçe'de ilerideki Sow'a gönderilen topu alıp tehlikeli olmak isteyen Senegalli golcü karşısında Beşiktaş savunması topu kornere gönderdi. Ceza sahası içinde korner sırasındaki itişmelerde Aboubakar, Van Persie'yi düşürdü hakem pozisyonu devem ettirdi. Kullanılan kornerde topu Fabri kolaylıkla kontrol etti.

52. dakika: Sol kanattan Babel çalımlarla ceza sahasına girdi, kale alanı önündeki Aboubakar'a gönderdiği topa Kamerunlu golcü topuğuyla dokunda ama yavaş şutu Volkan kolay bir şekilde kontrol etti.

51. dakika: Fenerbahçe'de sağ kanada kaçan Van Persie'ye atılan top taca çıktı. Atınç bu pozisyonda Van Persie'yi savunan isimdi. Kullanılan taç atışının ardından Fenerbahçeli oyuncular topa sahip oldu, Talisca'nın baskısı karşısında Fenerbahçe'de top kaleci Volkan'a kadar geldi.

50. dakika: Maçın ikinci devresi de ilk yarıda olduğu gibi orta saha mücadelesi şeklinde başladı. İki takım da birbirine üstünlük sağlamaya çalışırken top kayıpları da yaşanıyor.

49. dakika: Siyah beyazlılar serbest vuruşla oyuna başladı, Fenerbahçe topu kaparak rakip yarı alanda pozisyon arıyor. Van Persie'ye gönderilen topu Hollandalı yıldız kontrol edemeyince top taca çıktı.

48. dakika: Fenerbahçeli oyuncuların baskısı sürerken siyah beyazlılar kaleye kadar döndü. Ozan Tufan'ın orta sahada Ryan Babel'e yaptığı baskı faul getirdi.

47. dakika: Beşiktaş topu savunmaya vererek pas yapmaya başladı. Siyah beyazlılar kendi yarı alanından çıkmaya çalışıyor.

46. dakika: İsmail ve Neustadter'in yerine Ozan ve Salih oyunun ikinci yarısında görev yapacak. Beşiktaşlı oyuncuların vuruşuyla zorlu mücadelenin ikinci yarısı başladı. Ozan Tufan savunmanın sağına geçerken, ilk devrede sağ bekte oynayan Hasan Ali de gerçek mevkii olan sol beke geçti.

Devre Arası: Mücadelenin ilk yarısını bitiren düdük geldi ve Beşiktaş soyunma odasına 1-0 önde gidiyor.

45+2. dakika: Aboubakar'ın attığı golle Vodafone Arena'da büyük bir sevinç yaşanırken Fenerbahçe'de şaşkınlık hakimdi. Gol pozisyonunda Volkan, Aboubakar'ın vuruşuna müdahale edemedi.

45+1. dakika: GOL! 45+1'de İsmail'in büyük hatasında sağ kanatta topla buluşan Quaresma ceza sahası içine girip pasını gönderdi, topa kayarak vuran Aboubakar golü kaydetti.

45. dakika: Fenerbahçe yarı sahasının sağ kanadında Alper'e baskı yapan Quaresma rakibini yere düşürünce hakem Fırat Aydınus faul kararı verdi. Dev derbide ilk yarının sonuna en az 1 dakika ilave edildi.

44. dakika: İsmail'in sol kanattan getirip Sow'a verdiği pasta Senegalli oyuncu kaleyi karşısına alıp şutunu çekti fakat top savunmadan döndü. Sow'un şutunda savunmadan dönen topu alan Beşiktaşlı oyuncular hızlı bir hücum geliştirdi. Talisca'nın vuruşunu Volkan direk dibinden ayağıyla kurtardı.

43. dakika: Sağ kanatta İsmail'in kaptırdığı top sonrasında Beşiktaş topu Talisca'yla buluşturdu. Yıldız oyuncunun şutu kaleci Volkan'da kaldı. Beşiktaş bu şutla birlikte ikinci kez isabetli şut attı.

42. dakika: Fenerbahçe'nin sağ kanattan ceza sahası içine doğru kullandığı taç atışında Atınç'ın kafa vuruşu ceza sahasına yakın noktada Alper'in önünde kaldı. Alper'in vuruşu üstten auta gitti.

41. dakika: Fenerbahçe orta sahada topa sahip olamıyor ve ayağında tutamıyor. Sarı lacivertliler Alper ve Josef'le ilerlemek istediği pozisyonlarda rakip savunma karşısında top kayıpları yaptı.

40. dakika: Hava topuna çıkan Kjaer yere kötü düşünce oyun bir süre durdu. Sarı lacivertli savunmacıya yapılan müdahalenin ardından oyun kaldığı yerden devam ediyor.

39. dakika: Sol kanattan yapılan Beşiktaş hücumlarında da sol ayaklı Hasan Ali'nin savunmanın sağında görev yapması sarı lacivertlileri sıkıntıya sokuyor.

38. dakika: Maçın geride kalan 38 dakikalık bölümünde Beşiktaş 1 isabetli şut çekerken, Fenerbahçe'nin kaleyi bulan şutu yok. Sol kanattan kullanılan taç atışında Fenerbahçe hücumunu Beşiktaş savunması bir kez daha uzaklaştırdı. Sarı lacivertliler pozisyon bulmakta zorlanıyor.

37. dakika: Sol kanattan Babel, Hasan Ali'nin üzerine gidip çalımlamak isterken yerde kaldı. Hakem Fırat Aydınus pozisyonu devam ettirdi.

36. dakika: Beşiktaş paslaşarak Fenerbahçe yarı alanının ön bölgesine kadar geldi, sarı lacivertlilerin baskısı devam ediyor. Tolgay'ın ayağındaki topa müdahale eden Alper orta sahada topu kapmak isterken kontrol edemedi ve sarı lacivertliler rakip savunmayı tehlikeli yakalayabilirdi.

35. dakika: Fabri'nin kullandığı kale vuruşu sonrasında siyah beyazlılar kendi yarı alanında top çeviriyor.

34. dakika: Alper ile sarı lacivertliler sağ kanattan korner kullanıyor. Ceza sahası içerisi oldukça kalabalık, Alper'in kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselerek vuran Kjaer'in şutu yandan auta gitti.

33. dakika: Fenerbahçe'de kaleyi karşıdan gören bir pozisyonda Lens kullandığı serbest vuruşu yerden araya gönderdi fakat Babel topa müdahale etti ve top kornere gitti. 

32. dakika: Talisca'dan sağ kanattan aldığı pasla ceza sahasına yakın noktadan şutunu çeken Quaresma'nın zayıf vuruşunda top kaleci Volkan'da kaldı. Sağ kanatta İsmail'e şık bir çalım atan Quaresma maça ağırlığını koymaya başladı fakat siyah beyazlılar boş pozisyonları harcıyor. Ceza sahası içi sağ çaprazdan Quaresma'nın şutu üstten auta gitti.

31. dakika: Talisca'nın vuruşundan sonra ceza sahasında kısa süreli bir tartışma daha yaşandı. Maçtaki gerilim, dakikalar ilerledikçe artıyor. Lens'in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Skrtel topa vurdu fakat pozisyonda Kjaer ofsaytta olduğu için yardımcı hakemin bayrağı havadaydı.

30. dakika: Sol kanattan Fenerbahçe ceza sahasına gönderilen topa Talisca rövaşata burmaya çalıştı fakat top üstten auta gitti.

29. dakika: Beşiktaş tribünleri kaleci Volkan'a tepki gösteriyor. Sarı kart gören Volkan hakeme itiraz etti.

28. dakika: Ricardo Quaresma'nın sağ kanattan çizgiye inerek ceza sahası içine gönderdiği topta Aboubakar, Hasan Ali'ye faul yaptı. Yerde kalan Hasan Ali'nin tedavisi sürerken, pozisyona tepki gösteren Volkan Demirel sarı kart gördü.

27. dakika: Kornerde topu kontrol eden Volkan hızlı bir şekilde topu oyuna soktu. Rakip yarı sahaya hızlıca geçen Lens topu soldaki Sow'a gönderdi. Sow'un ceza sahasına girerken içeri yaptığı ortayı savunma uzaklaştırdı.

26. dakika: Tolgay ceza sahasına yakın noktadan aldığı topla rakibini çalımlayarak sağ kanada yöneldi. İsmail'i de çalımlayan Tolgay'ın içeri yaptığı ortada Skrtel topu kornere gönderdi.

25. dakika: Quaresman'nın kullandığı köşe vuruşunda kaleci Volkan çıkarak topu kontrol etti. Volkan'ın gönderdiği uzun topta Beşiktaş savunması Sow'dan önce topa müdahale etti.

24. dakika: Topla Oynama: Beşiktaş %58 - Fenerbahçe % 42 Ricardo Quaresma sağ kanattan çizgiye inerken yaptığı orta savunmaya çarparak kornere gitti.

23. dakika: Fenerbahçe Sow'la sol kanattan hızlı çıktı, Sow'un Alper'e verdiği pas sonrasında Alper ile İsmail üst üste 5-6 kez kendi arasında paslaştı. Sol kanattan sağ çizgiye gönderilen topu Lens tutamayınca top taca çıktı.

22. dakika: Beşiktaş oyuna ağırlığını koymaya başladı. Siyah beyazlılar son birkaç dakikadır topa daha fazla sahip oluyor. Fenerbahçe ise sezonun genelinde alışık olduğumuz şekilde sakin ve daha defansif bir görüntü sergiliyor.

21. dakika: Fenerbahçe orta sahaya yakın noktadan kullandığı serbest vuruşla oyuna başladı. Sağ kanattaki Hasan Ali'ye gönderilen topa müdahale eden savunma topu taca attı.

20. dakika: Quaresma sağ kanattan hızlı bir atak geliştirdi, ceza sahasına girmek üzereyken orta yapmaya çalışan Quaresma iki defa Skrtel'e takıldı. Ardından da sarı lacivertli oyuncular topa sahip oldu.

19. dakika: Orta sahada aldığı topla rakiplerini çalımlayarak ilerleyen Josef'in topuna Atınç müdahale etti, Fenerbahçe sağ kanattan taç atışıyla oyuna başlayacak. Atınç bu pozisyonda topa müdahale edemeseydi Josef ceza sahasında tehlikeli bir pozisyon bulabilirdi.

18. dakika: Beşiktaş sağ kanattan Quaresma ile atak geliştiriyor. Portekizli oyuncu İsmail'i çalımlamak isterken top taca çıktı.

17. dakika: Alper ile Tolgay arasındaki ikili mücadelede Tolgay yerde kaldı. Alper'in direği Tolgay'ın yüzüne gelince siyah beyazlılar faul kazandı. Tolgay yaklaşık 1 dakika yerde kaldıktan sonra ayağa kalkarak maça devam etti.

16. dakika: Talisca'nın ara pasını alan Oğuzhan'ın ceza sahası içinde topukla verdiği pası alan Aboubakar yakın mesafeden sert bir şut çekti fakat yine çerçeveyi bulamadı. Beşiktaş 2 dakika içinde Aboubakar'la çok net iki pozisyondan yararlanamadı.

15. dakika: Fenerbahçe teknik direktörü Advocaat yanına çağırdığı Sow'a bir şeyler anlatıyor. Beşiktaş sol kanattan Adriano ile atak geliştiriyor, tecrübeli oyuncu oyunu sağ kanada taşıdı.

14. dakika: Quaresma'nın ortasında Marcelo'nun vuruşu savunmaya çarparak kornere gitti. Quaresma sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içindeki karambolde Aboubakar sert vurdu top üstten auta gitti.

13. dakika: Beşiktaş'ta sağ kanattan Quaresma'nın ilerlediği sırada İsmail Köybaşı rakibini faulle durdurdu. Sağ çaprazdan siyah beyazlılar serbest vuruş kullanacak. Topun başında Quaresma ve Talisca var.

12. dakika: İsmail Köybaşı taç atışıyla topu oyuna soktu, Sow kafasıyla ileri doğru topu gönderdi. Kjaer'in pasıyla Hasan Ali'yi topla buluşturdu sarı lacivertliler, Kjaer'den gelen uzun pası alan Hasan Ali topu oyun alanında tutamayınca top taca gitti.

11. dakika: Yaklaşık 1 dakikadır siyah beyazlı oyuncular kendi yarı sahasında top çeviriyor, Fenerbahçeli oyuncular baskısını arttırdı. Sağ kanattan atak geliştirmek isteyen Beşiktaş'ta Gökhan Gönül topa yetişemeyince Fenerbahçe taç atışı kazandı.

10. dakika: Kaleci Fabri'nin vuruşuyla oyun yeniden başlayacak. Beşiktaş savunmada paslaşarak rakip yarı alana geçmeye çalışıyor, Fenerbahçeli oyuncular baskı yapıyor.

9. dakika: Fenerbahçe sağ kanattan köşe vuruşu kullanacak fakat ceza sahası içindeki itişmeler sebebiyle hakem Fırat Aydınus oyuncuları uyardı. Kullanılan köşe vuruşunda Skrtel topa vuramadı sonrasında Lens aldığı topla orta pozisyonu aradı fakat top auta gitti.

8. dakika: Topun başına geçen Van Persie'nin sert şutunda savunma topu kornere gönderdi.

7. dakika: Fenerbahçe'de Lens'in sağ kanattan ceza sahası içine girmeye çalıştığı sırada Atınç'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Sarı lacivertliler sağ çaprazdan serbest vuruş kullanacak.

6. dakika: Beşiktaş, Quaresma ile maçtaki ilk köşe vuruşunu kullanıyor. Kornerde savunmanın uzaklaştırdığı topla hızlı hücum geliştiren Fenerbahçe'de sağ kanatta Alper yerde kaldı. Sarı lacivertliler faul atışıyla oyuna başlayacak.

5. dakika: Talisca'nın sol kanada göndermek istediği topta savunma araya girdi. Babel'in Aboubakar'a gönderdiği topta Kamerunlu oyuncu savunmayı geçemedi. Quaresma'nın sağ kanattan arka direğe yaptığı ortada Kjaer topu kornere gönderdi.

4. dakika: Alper'in orta sahadan savunmanın arkasına kaçan Lens'e attığı topta savunma Lens'ten önce müdahale etti. Maç çok hızlı başladı, top Fenerbahçeli oyunculardayken Beşiktaş taraftarı ıslıklıyor.

3. dakika: Sağ kanattan Alper'in ilerlediği pozisyonda Tolgay faul yaptı. 2 dakikada toplam 4 kez faul yapıldı.

2. dakika: Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk 2 dakikalık bölümde Tolgay da Josef'e faul yapınca Fenerbahçe de orta sahadan serbest vuruşla oyuna başladı.

1. dakika: Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla dev derbi başladı. Maçtaki ilk faulü Moussa Sow, Talisca'ya yaptı. Siyah beyazlılar serbest vuruş kullanacak.

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Marcelo, Atınç, Adriano, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Babel, Talisca, Aboubakar
YEDEKLER: Tolga, Mitrovic, Beck, Necip, Ba, Gökhan İnler, Cenk
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

FENERBAHÇE: Volkan, İsmail, Kjær, Skrtel, Hasan Ali, Neustadter, Josef, Alper Lens, Sow, Van Persie
YEDEKLER: Ertuğrul, Ozan, Volkan Şen, Emenike, Salih, Yiğithan, Aatif
TEKNİK DİREKTÖR: Dick Advocaat

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER