SÜPER LİG

Beşiktaş bu futbolcuyu çok istiyor

Fabian Ernst, Fink´e kefil oldu... Ayrıca Ernst´i Kartal´a getiren Roger Wittmann da, Fink´e Siyah-Beyazlı formayı giydirmek için harekete geçti.

Beşiktaş bu futbolcuyu çok istiyor

Yeni sezon kadrosunu oluşturmak için kolları şimdiden sıvayan Beşiktaş’ta Michael Fink gündeme alınmıştı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Fransız orta saha oyuncusu Edouard Cisse’yle yolları ayırması kesinleşen Kara Kartallar’da teknik direktör Mustafa Denizli’nin isteğiyle Michael Fink transfer listesinin ilk sırasında bulunuyor. Fabian Ernst’in transferinde önemli rol oynayan Roger Wittmann’ın, Fink’in de menaceri olması transfer ihtimalini güçlendiriyor. Ayrıca Cassio Lincoln’ü Galatasaray’a getiren menacer de Roger Wittmann’dı... Fink’in menacerlik şirketi Rogon’la temasa geçen Beşiktaşlı yetkililere ilk gelen yanıtın olumlu olduğu dile getirildi.

Takımıyla sözleşmesi sona eriyor...

Beşiktaş hakkında Fabian Ernst’ten olumlu referans alan Fink’in, yapılan teklife çok sıcak baktığı ve yeni sezonda Beşiktaş forması giymeyi istediği belirtildi. Kendisini Avrupa arenasında göstermeyi düşleyen Fink’in, yüksek bir maaliyetinin bulunmaması da bu transferin ihtimalini güçlendiriyor. Eintracht Frankfurt’la sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Fink’in bonservisi elinde bulunuyor.

Fink’in hayâli Devler Ligi

Almanya’da Eintracht Frankfurt forması giyen Fink, Şampiyonlar?Ligi’nde boy göstermenin hayalini kuruyor. Orta sahada mücadeleci bir görüntü çizen Alman yıldız, Devler Ligi’ne katılmanın planlarını yapan Beşiktaş’a çok sıcak bakıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER