SÜPER LİG

Bernd Schuster'in şikayeti var!

Avrupa Ligi'nde ilerleyen Beşiktaş'ta Schuster Helsinki karşısında alınan galibiyetin sevinicini tam olarak yaşayamadı.

Bernd Schuster'in şikayeti var!

Beşiktaş, HJK Helsinki'yi 2-0 yenerek Avrupa Ligi'nin kapısını araladı ama İnönü Stadı'nın bozuk zemini nedeniyle sevincini tam olarak yaşayamadı. Teknik Direktör Bernd Schuster'in yöneticilerden zeminin bir an önce düzeltilmesini istediği öğrenildi.

Bunun üzerine yöneticilerin bugün stat görevlileri ile birlikte İnönü Stadı'nda inceleme yaptıkları ve çalışmalara başladıkları belirtildi. Stadı yenilendiği için maçlarını İnönü Stadı'nda oynayacağı belirtilen Kasımpaşa'ya ise yapılacak incelemelerin ardından gerekirse maçlarını başka bir yerde yapmasının bildirileceği de ifade edildi.

Beşiktaş'ın bu sabah yaptığı antrenmana sakatlığından sonra ilk kez İbrahim Toraman da katıldı. Toraman için sağlık kurulunun olumlu rapor verdiği; Teknik Direktör Bernd Schuster'in istemesi halinde Büyükşehir Belediyespor maçında oynayabileceği belirtildi.

Helsinki maçında sağ ayağına darbe alan Quaresma ise salonda çalıştı. Portekizli yıldızın bu hafta oynamasında sakınca olmadığı açıklandı.

Helsinki maçına Bucaspor karşılaşmasından daha farklı bir kadro çıkaran Bernd Schuster, bu uygulamayı sürdüreceğini söyledi. Futbolcularıyla bir toplantı yapan Alman teknik direktör, "Geniş bir kadrom var. Lige ayrı, Avrupa maçlarına ayrı kadrolarla çıkacağız. Herkes buna alışsın" dedi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER