SÜPER LİG

Bernd Schuster'den savunmaya ikaz

Beşiktaş, Helsinki deplasmanında farklı kazanmasına rağmen, savunmanın çok pozisyon vermesi Schuster'i kızdırdı...

Bernd Schuster'den savunmaya ikaz

Beşiktaş, HJK Helsinki'yi deplasmanda 4-0 yenerek Avrupa Ligi'ne kaldı ama rakibin bol gol pozisyonuna girmesi Teknik Direktör Bernd Schuster'i harekete geçirdi.

Ligtv'nin haberine göre; Schuster maçtan sonra futbolcularını önce galibiyet nedeniyle kutladığı, ardından da özellikle savunma oyuncularını sert bir dille eleştirdi.

Schuster'in "Savunmayı önde kurmanız çok güzel. Ancak bu taktik orta saha ve forvetten destek gelince iyi olur. 11 kişiyle baskı yapıp presle rakibi boğarsak etkisini gösterir.Arkamıza atılan her top sonrası pozisyon veriyoruz" dediği öğrenildi.

Geride oynayan futbolcularından daha dikkatli olmalarını isteyen Schuster'in Kendinize çok güveniyorsanız risk alın. Yoksa böyle hatalar istemiyorum Her takım Helsinki kadar cömert olmaz. Belediye maçında da benzer hatalardan yenildik" diye konuştuğu belirtildi.

Beşiktaş kafilesi sabaha karşı istanbul'a indi. Siyah-Beyazlılar, İstanbul'a inişlerinden 6 saat sonra da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenmana çıktılar. İki saat süren antrenmana sakatlıkları geçen Yusuf ve İbrahim Toraman da katıldı. İzinli olan Aurelio ise antrenmanda yer almadı.

Antrenmanda Schuster'in İbrahim Toraman'la uzun süren bir konuşma yaptığı da belirtildi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER