SÜPER LİG

Aziz Yıldırım'ın baş belası oldu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bu futbolcudan birtürlü kurtulamıyor..

Aziz Yıldırım'ın baş belası oldu

Yaşadığı sakatlıktan dolayı Spor Toto Süper Lig'in 2010-2011 sezonunda hiç forma giyemeyen İspanyol golcünün takımda kalmasının tek sebebi tamamen 'duygusal' nedenlere bağlı. Neden mi?

ELİ KOLU BAĞLI
Şu anda sakatlığından dolayı kadroya giremeyen Güiza'nın Luciano, Appiah ve Edu'dan tek farkı yüksek maliyete Fenerbahçe'ye transfer edilmesi olarak gözüküyor. İşte bu yüksek maliyet Aziz Yıldırım'ın elini kolunu bağlıyor. Fenerbahçe'ye 2008-2009 sezonunda 14 milyon euro bonservis bedeliyle gelen Güiza'dan az zarar etmek isteyen Başkan Yıldırım'ın bir an önce takıma dönmesini bekliyor.

SEZON SONU YOLCU
Fenerbahçe'ye geldiği günden beri sürekli eleştirilen ve kaçırdığı gollerle de saç baş yolduran Güiza olayında Aziz Yıldırım, büyük bir sabır gösteriyor. Geçen sene Rus ve İspanyol kulüplerinden gelen teklifleri az bulan Fenerbahçe Kulübü, Güiza'yı bu sezon sonu elden çıkarmak istiyor.

Özellikle ülkesinde verdiği demeçlerde Fenerbahçe'de mutsuz olduğunu ve Türkiye'den ayrılmak istediğini dillendiren Güiza'nın da ligin son maçlarında Aykut Kocaman'ın görev vermesi halinde kendini göstererek, yurt dışına daha kolay transfer olma planları yaptığı iddia edildi.

YILDIRIM SAKATLARA ACIMADI

1-Fenerbahçe'ye 2003 yılında kiralık olarak gelen Brezilyalı Fabio Luciano, yaşadığı uzun sakatlıktan sonra 2006 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından sözleşmesi feshedildi.

2-Stephen Appiah, 2005-2006 sezonunda Juventus'tan Fenerbahçe'ye 8 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 5 yıllığına transfer oldu. Oynadığı futbolla sarı-lacivertli renklere gönül verenlerin gözdesi haline gelen Appiah, tıpkı Luciano gibi talihsiz bir sakatlık yaşadı ve uzun süre sahalardan uzak kaldı. Fenerbahçe'nin başvurusu ile yabancı kontenjanında yer açabilmek için 15 Ocak 2008 tarihinde lisansı donduruldu.

3-2006-2007 sezonunda Brezilya'nın Cruzeiro takımından Fenerbahçe'ye, 5.7 milyon euro karşılığında dört yıllık sözleşme yapılarak transfer edildi. Edu, 2008-2009 sezonunun ikinci yarısında Eskişehirspor maçında aldığı darbe sonucu sakatlanmıştı. Fenerbahçe Spor Kulübü, Luciano ve Appiah'ı gönderdiği gibi Edu'yu da sözleşme bitiş tarihi sona ermeden takımdan gönderdi.

Fotomaç

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER