SÜPER LİG

Aziz Yıldırım'dan hakeme baskı

Aziz Yıldırım, maçın devre arasında soyunma odasına inerek hakem Hüseyin Göçek’e tepki gösterdi.

Aziz Yıldırım'dan hakeme baskı

Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü’nün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin Mart sayısında yer alan yazısında ilginç açıklamalar yaptı.

Yıldırım, “Tüm çalışmalarımıza ve harcadığımız mesaiye rağmen, futbol takımımızın bizlere bu sezon yaşattığı hayal kırıklığı maalesef sürmekte, kupa ve lig şampiyonluğu şansımız devam etse de takımımızın oynadığı futbol bizleri gelecek için umutlandırmıyor. Başarıların sorumluluğu bizler nasıl taşıyorsak başarısızlıkların sorumluluğunu da yine bizler taşıyoruz. Taraftarlarımızın gördüğü ve dile getirdiği olumsuzlukların tümünü görüyor ve bunları gidermek için kısa ve orta vadeli planlar yapıyoruz” dedi.
Yaklaşan kongreye de değinen Aziz Yıldırım, iftiraya uğrayan, karalanan, üzerine çamur atılan kişilerin Fenerbahçe Kulübü’nün yöneticileri olduğunu belirterek, “Bunlara atılan iftira, kara ve çamur aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü’ne de atılmaktadır. Dostlarımızı üzen bu durum ancak ve ancak düşmanlarımızı sevindirmektedir. Sorumlularını asla unutmayacağımız ve tarihimize not ettiğimiz Denizli’de elimizden alınmış şampiyonluğun kaybedilmesine sebep olan sözde Fenerbahçelilerin de bu oluşumda yer alması bizleri şaşırtmamıştır. Bunlar bilmelidir ki, bizler olsak da olmasak da Fenerbahçe camiası sizi asla unutmayacak ve affetmeyecektir” diye konuştu.

Yıldırım baskı!
Başkan Aziz Yıldırım, Sylla’nın eline çarpan topu penaltı olarak değerlendirmeyen hakem Hüseyin Göçek’e tepki gösterdi. Devre arasında soluğu hakem soyunma odasının önünde alan Yıldırım,  Göçek’e “neden penaltıyı vermedin” diye çıkıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER