SÜPER LİG

Aziz Yıldırım yine iddialı konuştu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe dergisine konuştu.

Aziz Yıldırım yine iddialı konuştu

Fenerbahçe Başkanı, yürümekte oldukları şampiyonluk yolundan kendilerini kimsenin geri çeviremeyeceğini söyledi. Yıldırım, camiaya umut dağıtırken kendilerine  yapılan  haksız saldırılara karşı da sert çıktı.

Sarı-lacivertli kulübün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe dergisinin mayıs sayısında ''İnançla kenetlendik'' başlığı altında yazısına yer verilen Aziz Yıldırım, camiaya umut dolu mesajlar  gönderirken , haksız ithamlarda bulunanlara karşı da sert cevaplar verdi.

 "Yürümekte olduğumuz şampiyonluk yolundan bizi kimse geri çeviremeyecektir. Fenerbahçe'nin tek rakibi Fenerbahçe'dir" diyerek mesajına başlayan Yıldırım şöyle devam etti: "Yüzyıllık büyük kulüpleri rakibi şampiyon olmasın diye maç satacak şeklinde itham edenler, kaçan penaltının ardından, penaltının kaçma gerekçesi olarak penaltıyı atan futbolcunun rakip takım futbolcusu ile olan arkadaşlığına bağlayanlar, şerefi ile kulübüne hizmet eden  futbolcuları  ortada hiç bir somut veri yokken maç satmakla suçlayanlar, kendi popülerliklerini arttırmak için yaptıkları bu açıklamaların, Türk futbolunu nereye götüreceğini görmeyecek kadar gözü karadırlar"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER