SÜPER LİG

Aziz Yıldırım Semih'i satmadı

Fenerbahçe'nin golcüsü Semih Şentürk için İngiliz ekibi Portsmouth transfer teklif yaptı... Yönetimin cevabı net oldu...

Aziz Yıldırım Semih'i satmadı

Premier Lig ekibi Portsmouth, Kanarya’nın nöbetçi golcüsü için resmi teklif yaptı, Semih’e de yıllık 2 milyon pound önerdi. F.Bahçe “Ona ihtiyacımız var” diyerek görüşmeyi reddetti

F.Bahçe'nin golcü oyuncusu Semih Şentürk’e İngiliz kulübü Portsmouth talip oldu. Gol kralı olmasına rağmen hiçbir teknik adama yaranamayıp, yedek kulübesine mahkûm olan milli golcü için gelen bu teklifi bir süre düşünen sarı-lacivertli yöneticiler, İngilizler’e ’Satmayız’ yanıtını verdiler.

Transferde son dakika gelişmesi olarak gerçekleşen olayda İngiliz yetkililer, sarı- lacivertlilere menajerler vasıtasıyla teklifini iletti. Şartlar ne olursa olsun transfer sezonun bitimine saatler kala kiralık ya da satılık olarak Semih’e talip olduklarını belirtip, F.Bahçeli yöneticilerle görüşme talebinde bulundular. ’Bizim için para problem değil’ diyen İngilizler, Semih için de yıllık 2 milyon poundu (5 milyon TL) gözden çıkardılar.

‘NE SATMASI!’
Cazip teklifi “Zaten 2 golcümüz var. Onu satmayı kesinlikle düşünmüyoruz. Görüşmeye gerek yok” diyerek reddeden F.Bahçe yönetimi, hatırlanacağı gibi Blackburn’ün talip olduğu Güiza’yı 17 milyon Euro’luk teklife rağmen satmamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER