SÜPER LİG

Aykut Kocaman'dan Henry tüyosu!

Barcelona takımın iki önemli ismi Thierry Henry ve Yaya Toure'nin takımdan ayrılabileceklerini ve iki ismin satışı konusunda bir karar aldıklarını açıkladı.

Aykut Kocaman'dan Henry tüyosu!

Barça kararını verdi! Katalan devi Barcelona takımın iki önemli ismi Thierry Henry ve Yaya Toure'nin takımdan ayrılabileceklerini ve iki ismin satışı konusunda bir karar aldıklarını açıkladı.

Yapılan açıklamada Barcelona kulübü direktörü Joan Oliver'in Yaya Toure ve Thierry Henry'nin takımdan ayrılışlarıyla ilgili oyuncularla anlaşmaya vardığı ifade edildi ve futbolcuların kaderlerini kendileri belirleyeceği belirtildi. Barcelona'da 3. sezonunda geçtiğimiz yıl dört gol kaydeden Thierry Henry'nin kulübü ile olan kontratı önümüzdeki yıl sona erecek.

32'lik ünlü golcü Thierry Henry'nin adı yabancı basında ABD MLS Ligi takımlarından New York Red Bulls ile geçerken yerli basında Fransız golcü ve Fenerbahçe manşetlerinin sayısı artıyor.

27'lik Yaya Toure'nin ise Manchester City'ye transfer olacağı ifade ediliyor. Thierry Henry'nin önümüzdeki günlerde Barcelona ile yaşadığı ayrılığı açıklaması bekleniyor. Barcelona'da teknik adam Pep Guardiola'nın en yüksek maaş ödediği isimlerden biri olan Henry'nin gidişiyle Barcelona'da önümüzdeki yıl için bir tasarruf sağlanacağı belirtiliyor. Öte yandan Barcelona'da sportif direktörlük görevi yapan Txiki Begiristain'ın da kulüpten ayrılacağı açıklandı.

AYKUT KOCAMAN'DAN TRANSFER TÜYOSU
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Aykut Kocaman ise dün yapılan imza töreninde kendine yöneltilen transfer sorularında "değeri olan yaşlı oyuncular da alınabileceğini" açıklamış ve Fenerbahçe'nin transfer politikasının sadece "genç" oyuncular üzerine kurulmadığını söylemişti.

sporx

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER