Mart 2024 Haberleri

Summer Game Fest 2024 duyurusu yapıldı

Summer Game Fest 2024 duyurusu yapıldı Summer Game Fest etkinliği, her yıl heyecanla beklenen bir dijital oyun festivalidir. Geoff Keighley'in liderliğinde düzenlenen bu etkinlik, oyun dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiriyor.

Sea of Thieves PS5'te zirveye ulaştı ön sipariş rekorları kırıyor

Sea of Thieves PS5'te zirveye ulaştı ön sipariş rekorları kırıyor Sea of Thieves, PlayStation 5 için duyurulan ön siparişlerde birinci sıraya yükseldi. Xbox'un özel yapımı olan bu oyun, PS5 kullanıcıları tarafından büyük ilgi görüyor.

Güney Kore'den onay! Silent Hill 2 Remake yolda

Güney Kore'den onay! Silent Hill 2 Remake yolda Silent Hill 2'nin uzun zamandır beklenen yeniden yapım versiyonu, Güney Kore'den yaş sınıflandırması aldı ve Bloober Team tarafından hazırlanıyor. Oyunun çıkış tarihi kesin değil ancak 2024'te piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Dijital oyununuzu dünyaya duyurmanın zamanı geldi

Dijital oyununuzu dünyaya duyurmanın zamanı geldi Yeni bir dijital oyun tasarlamak ve onu milyonlarca oyuncuyla buluşturmak kesinlikle muazzam bir başarı! Ancak duyuru konusunda sıkıntı mı yaşıyorsunuz? İnternetspor, oyun stüdyolarının çıkardığı oyunları, geniş kitlelere ulaştırma imkanı ile oyun stüdyolarına eşsiz bir fırsat sunuyor.

Apple geri adım attı! Epic Games engelini kaldırdı

Apple geri adım attı! Epic Games engelini kaldırdı Apple, son günlerde Epic Games'e ait geliştirici hesabını "iOS ekosistemini tehlikeye attığı" iddiasıyla kapatmıştı. Ancak, şirket bugün alınan yeni bilgiler doğrultusunda bu kararını geri çekti.

Nintendo ve Illumination Studios ikinci Super Mario filmi için anlaştı

Nintendo ve Illumination Studios ikinci Super Mario filmi için anlaştı Nintendo ve Illumination Studios, Super Mario Bros. film serisinin devamı için anlaşmaya vardı. İlk filmin ekibi, ikinci filmde de görev alacak. Film, 3 Nisan 2026'da vizyona girecek. Henüz detayları bilinmeyen film, Mario'nun dünyasını konu alacak. Nintendo'dan Shigeru Miyamoto ve Illumination Studios CEO'su Chris Meledandri yapımcılığı üstlenecek.

Activision Blizzard'ın eski CEO'su TikTok'u satın almak istiyor

Activision Blizzard'ın eski CEO'su TikTok'u satın almak istiyor Geçen yıl Activision Blizzard'ın eski CEO'su Bobby Kotick'in, ABD'de yeni bir yasa tasarısının etkisiyle TikTok'u satın alma düşüncesinde olduğu ortaya çıktı. Kotick, OpenAI CEO'su Sam Altman ve diğer katılımcılarla bir konferans yemeğinde bu konuyu gündeme getirerek işbirliği yapma fikrini paylaştı. TikTok'un ByteDance tarafından satılması durumunda anlaşmanın milyarlarca dolara mal olabileceği ifade edildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER