Ocak 2016 Haberleri

Başkandan Trabzonspor'un yıldızına gözdağı

Başkandan Trabzonspor'un yıldızına gözdağı Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetimi, acil kemer sıkma hamlesinden büyük tasarruf etti.

Galatasaray Gaziantepspor maçına hazır

Galatasaray Gaziantepspor maçına hazır Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda yarın Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Kayserispor maçının sonucu ve özeti

Fenerbahçe Kayserispor maçının sonucu ve özeti Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda ilk çeyrek finalist Fenerbahçe - Kayserispor maçıyla belirlendi.

Fenerbahçe Kayserispor maçı fotoğrafları

Fenerbahçe Kayserispor maçı fotoğrafları Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Fenerbahçe ile Kayserispor, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşılaştı.

Pereira'yı 4. hakem zor sakinleştirdi!

Pereira'yı 4. hakem zor sakinleştirdi! Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira mücadelenin 12. dakikasında Zeki Yavru'ya çalınan faul sonrası sinirlendi.

GFB'den Fenerbahçeli futbolculara tepki!

GFB'den Fenerbahçeli futbolculara tepki! Ziraat Türkiye Kupası son 16'da Fenerbahçe'nin evinde Kayserispor ile karşılaştığı mücadelede tribünler Sarı-lacivertli oyunculara ilginç bir tepki gösterdi.

Eczacıbaşı VitrA Trabzon'dan 3 puanla döndü

Eczacıbaşı VitrA Trabzon'dan 3 puanla döndü Eczacıbaşı VitrA, Imperial Hastanesi İdmanocağı Takımı ile yaptığı karşılaşmadan galip ayrıldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER