SÜPER LİG

Arda Turan kendi kendini yaktı!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sonradan oyuna giren yıldız futbolcu Arda Turan, sakat sakat forma giymenin bedelini ödüyor.

Arda Turan kendi kendini yaktı!

Sakatlığı tam olarak düzelmemesine rağmen, Teknik Direktör Frank Rijkaard’ı ikna ederek Fenerbahçe derbisinin ikinci devresinde forma giyen Arda Turan bu davranışıyla hocasını zor durumda bırakırken, ağrılarının artmasına da neden oldu

Derbide iğne vurularak sahaya çıkan ve adeta kumar oynayan yıldız futbolcunun ağrılarının nüksettiği bildirildi. Genç oyuncu dün sabahki antrenmana çıkmazken sağlık merkezinde tedavi oldu. Sivasspor maçında forma giyebilecek olan Arda'nın hafta boyunca tedavi edileceği bildirildi.

Sarı-kırmızılı takım dün sabah basına kapalı yaptığı antrenmanla Sivas karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Belinde ağrısı olan Keita, sol uyluk ön adelesinde sertleşme belirlenen Caner ve sol ayak başparmak tırnağı düşen Elano'nun tedavi oldukları açıklandı. Fenerbahçe maçında forma giyenler yenileme çalışmasıyla yetinirken, diğer oyuncular ısınmanın ardından teknik ağırlıklı bir program uyguladı.

OTOBÜSE ZOR BİNDİ

İki kez iğne yapılmasına rağmen ağrılardan kurtulamayan Arda buna karşın 56. dakikada Mehmet Topal’ın yerine oyuna dahil oldu. Sahada anesteziden dolayı başı dönen ve bayılma tehlikesi geçiren Arda görev aldığı 34 dakikalık süre içerisinde toplam 20 kez topla buluşurken, 7 isabetli, 6 isabetsiz pas yaptı. 2 kez top kazanırken, 10 top kaybı yaptı. Karşılaşma sonrasında da halsizliği yüzüne yansıyan G.Saray Kaptan’ın takım otobüsüne binerken bile zorluk çektiği gözlerden kaçmadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER