SÜPER LİG

Arda Turan kafasına koydu, gidiyor!

Galatasaray'da gündem yine Arda Turan... Adnan Polat, 'Arda bir yere gitmiyor!' dese de Arda Turan gitmekte kararlı...

Arda Turan kafasına koydu, gidiyor!

Galatasaray’da gündem yine Arda Turan... Sezon başında kaptanlık pazubandını koluna takıp, 10 numaralı formayı sırtına geçiren genç yıldız, attığı her adımla olay olmayı başardı.

Ancak son zamanlarda yaşanan gelişmeler ve özellikle tribünlerden kendisine yöneltilen protesto, Kaptan’ı bir hayli bunaltmış durumda. Yakın çevresine, “Beni kimlerin ıslıkladığını çok iyi biliyorum, beni en çok üzen de bu zaten” dediği öğrenilen 23 yaşındaki futbolcu, son Bursaspor karşılaşmasının ardından da, “Yönetim git derse giderim, kal derse kalırım” ifadesini kullanmıştı. Her fırsatta Avrupa’da oynama isteğini dile getiren ve Liverpool forması giymeyi hayal ettiğini belirten Arda Turan’ın, kamuoyu baskısından bir hayli sıkıldığı, menaceri Ahmet Bulut’a gelen teklifleri kendisine de iletmesini söylediği kaydedildi. Ancak gelişmeler bununla da sınırlı değil...

KULÜBE PARA KAZANDIRACAK

Kaptan’ın önümüzdeki hafta Başkan Adnan Polat’la bir araya gelerek, kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür edeceği ve Avrupa’ya transferi için izin isteyeceği öğrenildi. Arda’nın böylece hem psikolojik açıdan rahatlamayı hem de kulübüne para kazandırmayı hedeflediği belirlendi.

ADNAN POLAT NE DEMİŞTİ?

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, Kaptan’ın transferi hakkında şunları söylemişti: “Benim Arda ile yolları ayırmak, başka takıma transfer etmek, para kazanmak gibi bir düşüncem asla yok. Artık dilimde tüy bitti. Aynı şeyleri söylemekten utandım. Arda hiçbir yere gitmiyor. Ne biz gönderiyoruz ne de kendisinin ayrılma gibi bir isteği oldu. Çünkü bana sözü var. Benim kaptanımın parayla pulla işi olmaz. Arda’yı hayal edenler bunu epey ertelemek zorunda. Çünkü Arda artık Galatasaray’la özdeşleşmiş durumda.” Ancak Arda Turan’ın kendisiyle Avrupa’ya transferi konusunda yapacağı görüşmenin ardından, Polat’ın nasıl bir tavır takınacağı şimdiden merak konusu oldu. (Fanatik)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER