SÜPER LİG

Arda Turan asla bir Emre değildir!

Galatasaray'ın eski yöneticisi Burak Elmas, Galasaray yönetiminin Arda Turan'ı korumadığını söyleyerek çarpıcı açıklamalar yaptı.

Arda Turan asla bir Emre değildir!

Radyospor'un haberine göre; Burak Elmas "Arda camiaya gönülden bağlıdır asla bir Emre Belezoğlu değildir. Asla Emre gibi giydiği formayı inkar etmez. Adnan Polat Galatasaray'ın geleneklerini kaybettirmiştir." dedi.

 
İşte Burak Elmas'ın çarpıcı açıklamaları:

"TEK BAŞARISI ÜÇÜNCÜLÜK"
"Başkan Adnan Polat'ın iyi niyetinden şüphemiz yok ama Galatasaray'ın nesillerdir süren tüm gelenekleri, sportif başarıları, insan kaynakları akışı adeta kalmamıştır. Yönetimin sportif anlamdaki tek başarısı 3. 'lüktür."

 
"ADNAN SEZGİN'İN İSTİFASI ÇARE DEĞİL"

"Şimdiye kadar bir sürü çare denediler. Futbolcular değişti teknik adamlar gitti en sonda Adnan Sezgin istifa etti. Ama bunların hiçbiri çare değil. Tamamen yeniden bir revizyona gidilmeli. Ancak başkan adana Polat hala seçim takvimine göre hareket ediyor."

"ARDA İLE GURUR DUYUYORUM"
"Bir spor kulübü için en kötü şey taraftarının yönetime ve oyunculara güveninin kalmamasıdır. Oyuncularında kendine güveni kalmıştır. Futbolcular her maça yenilgi korkusuyla çıkıyor. Böyle bir grubun kaptanı olmak da çok kolay değil. Ardanın üzerine çok gidiliyor çünkü yönetim Arda'yı korumayı başaramadı. Arda ile gurur duyuyorum. Arda gibi camiaya gönülden bağlı kaç futbolcu var. Milli takım Arda'yı kendi emelleri için kullandı. Sırf iddalaşmalar yüzünden Arda'yı sakat sakat oynattılar. Ondan sonra da Arda bir daha toparlanamadı. "

"GALATASARAY'DA YÖNETİM DİYE BİRŞEY YOK"[page_end]

"Adnan Polat ya seçime gidecektir ya da 1 sene daha kendisini ve kulübünü yıpratmaya devam edecektir. Şu unutulmasın ki Galatarasay'da artık yönetim diye bir şey yoktur. Çünkü siz 2. başkanımızla bile ters düşmüşsünüz. Siz bir banka değil spor kulübüsünüz. "

"ADAYLIKLARIN AÇIKLANMASINA KARŞIYIM"
"Yeni başkan olmaya aday kişiler Galatasaray'da ki yaşanan tüm finansal ve sportif başarısızlıkla mücadele etmeye hazır olmalılar. Ancak ben ortada henüz seçim yokken adaylıkların açıklanmasına karşıyım. Çünkü her adaylık süreci kişiyi ne olursa olsun yıpratır."

"BENİM BAŞKAN ADAYIM ALİ DÜRÜST'TÜR"
"Benim başkan adayım Ali Dürüst' tür. Ali Dürüst son derece deneyimli bir isimdir ve mutlaka Galatasaray'ın içinde yer almalıdır."

"FATİH TERİM YA DA LUCESCU GELMELİ"
"Teknik direktörlük olarak ta kesinlikle Fatih Terim ya da Lucescu gelmelidir. Çünkü hem Galatasaray'ı çok iyi tanıyorlar hem de tek başlarına hareket ediyorlar. Her kim gelirse gelsin Galatasaray yönetimi teknik direktörün sonuna kadar arkasında durmalıdır."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER