SÜPER LİG

Antep'in yeni transferleri geldi

Tabata'yı 8 milyon Euro'ya Beşiktaş'a satan Gaziantepspor'un, yeni transferleri Roland Linz ve Jorginho Gaziantep'e geldi.

Antep'in yeni transferleri geldi

Portekiz 1 Ligi takımı Sporting Club Braga'dan transfer edilen forvet oyuncuları Jorginho ile Roland Linz, Gaziantep Havaalanı'nda menajer Abdurrahman Bayındırlı ve yönetici Burhan Büyükkömürcü ve taraftarlarca karşılandı. Bir grup kırmızı-siyahlı taraftar, yeni transferlere sevgi gösterisinde bulundu.

Her iki futbolcuyu da sözleşme imzalamak için Gaziantep'e getiren Gaziantepspor, asıl adı Jorge Luiz Pereira Souza olan Jorginho ile 2, Avusturya milli takımında da oynayan Roland Linz ile de 3 yıllık anlaşmaya vardı. 28 yaşındaki Roland Linz 1,86 metre boyunda, 72 kilogram ağırlığında. Linz, UEFA kupasında geçen sene rakipleri Sivasspor'a 2 gol atmıştı.

Futbol hayatına 1994 yılında Brezilya'nın Goituba Esporte Clube takımında başlayan Jorginho ise 1977 doğumlu. 1,78 metre boyunda olan Jorginho 72 kilogram ağırlığında.

SAĞLIK KONTROLÜ

Jorginho ve Roland Linz, kırmızı-siyahlı kulübün sağlık sponsoru Gaziantep Özel İpekyolu Primer Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

İki futbolcuya, göz, ağız sağlığı, nöroloji, ortopedi ve travmatoloji, kardiyoloji, genel cerrahi, kulak-burun-boğaz ve iç hastalıkları muayeneleri yapıldı. Futbolcular, daha sonra efor testine girdi.

Genel sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilen Roland Linz ve Jorginho'nun akşam yapılacak antrenmana çıkacakları öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER