SÜPER LİG

Ahmet Çakar'dan Antepliler'e ziyaret

Yorumcu Ahmet Çakar ile birlikte Ata Aksu, Ökkeş Özekşi ve Kaan Ark, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Yavuz Coşkun ile bir araya geldi.

Ahmet Çakar'dan Antepliler'e ziyaret

İngiltere'nin Liverpool takımı ve TRT tarafından birlikte organize edilen Futbolun Prensi Gaziantep elemeleri nedeniyle şehre gelen spor yazarı Ahmet Çakar ile birlikte futbol federasyonu eski as başkanı Ata Aksu, Gaziantep27 Gazetesi imtiyaz sahibi Ökkeş Özekşi, Futbolun Prensi Türkiye organizatörü Kaan Ark, Gaziantepspor eski yönetim kurulu üyesi Halil Aksu ve Gaziantep koordinatörü Fatih Yılmaz, Gaziantep Üniversitesi rektörü Prof Dr. Yavuz Coşkun ve Genel Sekreter Ercan Eroğlu'nu ziyaret ettiler.

Gaziantep Üniversitesi Futbol Sahasında Futbolun Prensleri Gaziantep elemelerinin ardından rektörlüğü ziyaret eden futbol adamları başta Gaziantepspor olmak üzere bir çok konularda görüşmeler yapıldı. Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, ziyareti sırasında Gaziantepspor'u özellikle bu sezon çok yakından takip ettiğini ve yönetim bazında önemli sıkıntıların olduğunu, bu nedenle takımın geleceğinden endişe duyduğunu dile getirdi.

Ali Budak - Gaziantep27 Gazetesi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER