SÜPER LİG

Adnan Polat'ın bu sözü ti'ye alındı!

İki yıldır Arda Turan için "Kupa kaldırmadan gidemez" diyen Adnan Polat'ın sözü ti'ye alındı.

Adnan Polat'ın bu sözü ti'ye alındı!

İki yıldır Arda için "Kupa kaldırmadan gidemez" diyen Adnan Polat'ın başkanı olduğu Galatasaray Kulübü dün Atletico Madrid ile görüştüğünü resmen borsaya bildirdi. 
 
 
YIL: 2009
Arda, Arda, Avrupa'da bir kupa kaldırmadan gidemez

YIL: 2010
Arda, Türk Telekom Arena'da kupa kaldırmadan gidemez

DÜN.......
Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid Football Club ile görüşmeler başlamıştır

G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın iki yıl önce "Avrupa'da kupa kaldırmadan gidemez" dediği takım kaptanı için geçen sezon da "Arda, Türk Telekom Arena'da kupa kaldırmadan gidemez" demişti.  
 
Ancak genç yıldızın ısrarla yurt dışında futbol oynamak istediğini ifade etmesi sonrasında sarı-kırmızılı yönetim, sezon başında geri çevirdiği Atletico Madrid ile masaya oturmayı kabul etti.  
 
Galatasaray'ın, adı günlerdir İspanyol kulübü ile ile anılan Arda için Borsa'ya gönderdiği bilgilendirme notunun hukuki bir zorunluluk olduğu ve oluşan spekülasyonlar nedeniyle İMKB'den ceza almamak için dün sabah Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na ''Profesyonel Futbol Oyuncumuz Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid Football Club ile görüşmeler başlamış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir'' satırlarını içeren metnin yollandığı öğrenildi.

RESMİ SİTEDE ARDA HABERİ YOK
Borsa'ya görüşmeyi bildiren Galatasaray'ın taraftar tepkisinden çekindiği gerekçesiyle Arda hakkındaki açıklamaya resmi internet sitesinde yer vermemesi ise dikkat çekti.

VE GÜNÜN ESPRİSİ
Arda, TT Arena'da maç kazandırmadan gidemez. 
 
Sabah

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER