SÜPER LİG

61. dakika şovu devam edecek

Sadri Şener, ligde son haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşadıklarını, ancak hedefleri doğrultusunda kaybettikleri bir şey olmadığını söyledi.

61. dakika şovu devam edecek

Şener, yaptığı açıklamada, ligde 5 takımın zirve mücadelesi yaptığını ve takımların arasındaki puan farklarının birbirine yakın olduğunu belirtti.

Bir haftada ligde her şeyin değişebileceğini ifade eden Şener, ''Özellikle Konyaspor ve Denizlispor maçlarında puanlar kaybetmeseydik bugün liderdik. Gaziantepspor'u yenersek yine aynı şeyler olur. Beklenmedik puan kayıpları yaşadık, ancak hedeflerimiz doğrultusunda kaybettiğimiz bir şey yok'' dedi.

Şener, bir galibiyetin üst sıradaki takımların yerlerini değiştirebileceğini kaydederek, ''Beşiktaş'ın Sivasspor ile maçı var. Biz de Gaziantepspor ile karşılaşacağız. Gaziantepspor deplasmanından galibiyetle dönmemiz halinde ligin üst sıralaması tekrar değişir'' diye konuştu.

-61. DAKİKA KUTLAMALARI-

Galatasaray maçında yaşanan tribün olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilen Trabzonspor'da, 61. dakika kutlamalarının süreceği açıklandı. Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Galatasaray maçının ardından, özellikle 61. dakika tribün şovuna yönelik medyada yer alan değerlendirmeler üzerine açıklamada bulunulduğu kaydedildi.

Açıklamada, bordo-mavili takımın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadığı maçlarda 61. dakikada gerçekleştirilen tribün şovunun taraftarlar tarafından geliştirilmiş, kulüp tarafından da kabul görmüş görsel bir zenginlik olduğu ifade edilerek, ''Futbolda tribünlerin birer fanatizm merkezi olma özelliğinden çıkartılıp, herkesin ailesiyle gelip eğlenebileceği mekanlar haline dönüşmesi ilkesinden hareket eden yönetim kurulumuz, Avrupa ve dünyadaki benzerlerinde olduğu gibi ülkemizde de bu tarz tribün gösterilerinin geliştirilmesinin istenmeyen olayların önüne geçebileceği düşüncesine sonuna kadar inanmaktadır'' denildi.

Bordo-mavili taraftarlarca hayata geçirilen 61. dakika tribün şovuna her türlü katkı ve destek verilmesi gerektiği kaydedilen açıklamaya, şöyle devam edildi: ''Söz konusu uygulamanın oyuncularımız tarafından da benimsendiği ve kendilerine farklı bir motivasyon sağladığı gerçeği ortadadır. Kamuoyunda bunun dışında yapılan değerlendirmelerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Sezon başından bu yana gerek Trabzon'da gerekse de deplasmanda oynanan tüm maçlarda gerçekleştirilen 61. dakika şovundan bugüne kadar övgüyle bahsedilirken ve bu şov diğer kentlere de örnek olmaya başlamışken, Galatasaray karşılaşmasında yaşanan küçük aksaklıklar nedeniyle taraftarlarımızın mahkum edilmeye çalışılmasına anlam vermemiz mümkün değildir.''

Yönetim kurulu, şov sırasında bazı aksaklıkların yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin alınacağını, ancak 'birileri istiyor' diye bu şovun bitmesinin söz konusu olmadığını da ifade etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER