DİĞER HABERLER

Yeşil sahalarda bir ölüm daha

Keçiören Bağlumspor'da forma giyen Ali Özdemir, antrenmanda geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Yeşil sahalarda bir ölüm daha

Ankara Süper Amatör Lig takımlarından Keçiören Bağlumspor'da forma giyen Ali Özdemir, antrenmanda geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Keçiören Bağlumspor Kulübü Yöneticisi Murat Bilen, yenileme antrenmanı yapılırken ısınma hareketlerinin ardından çift kale maça geçildiğini, bu sırada da futbolcu Ali Özdemir'in fenalaştığını söyledi.

Bunun üzerine ambulans çağrıldığını ve futbolcunun en yakındaki polikliniğe götürüldüğünü ifade eden Bilen, ''Ali Özdemir maalesef kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Yaşanan bu olay nedeniyle hepimiz çok üzgünüz'' dedi.

Bilen, Ali Özdemir'in daha önce herhangi bir sağlık sorunun olmadığını da sözlerine ekledi.

28 yaşındaki futbolcunun fenalaşmasının ardından poliklinikte ilk müdahaleyi yapan Dr. Faruk Ant ise Ali Özdemir'in polikliniğe geldiğinde hayatını kaybetmiş olduğunu vurgulayarak, sporcuya kalp masajı ve suni solunum yaptıklarını belirtti.

3 dakika sonra 112 Acil Servis ekibinin polikliniğe gelerek futbolcuyu kendilerinden devraldığını ve yaklaşık 20 dakika süresince hayata döndürmeye çalıştıklarını, ancak başarılı olamadıklarını kaydetti.

Haberi alan kulüp yöneticileri ile Ali Özdemir'in takım arkadaşlarının poliklinik önünde gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER