DİĞER HABERLER

Trabzonspor'da şok istifa

Trabzonspor'un Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçiminde Yıldırım Demirören'e destek vermesini protesto eden 5 yönetim kurulu üyesi istifa eti.

Trabzonspor'da şok istifa

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Emre Turan, görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini belirterek, yarın düzenleyeceği basın toplantısıyla istifasının gerekçelerini açıklayacağını söyledi.

Trabzonspor'da 25-26 Mayıs 2013 tarihinde seçilen yönetim kurulunda daha önce İrfan Coşkun, Osman İlyas, Yaşar Aşçıoğlu, Sebahattin Çakıroğlu, Muhammet Kara, Mehmet Uğur Bozoğlu, Murat Türköz Asil ile Çetin Kansız, yedek üyelikten ayrılmıştı.

Turan, yönetimden ayrılan 9'uncu isim oldu.



BİR İSTİFA DA KÖKSAL SADIKLAR'DAN
Trabzonspor'da Ahmet Emre Turan'dan sonra yönetim kurulu üyesi Köksal Sadıklar da görevinden istifa etti.

Trabzonspor'un TFF başkanlık seçiminde Yıldırım Demirören'e destek vermesinin ardından yönetimde istifalar üst üste geldi... Ahmet Emre Turan'ın ardınan Köksal Sadıklar da yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifasının Futbol Federasyonu seçimiyle ilgili olduğunu ifade eden Sadıklar, "Seçimde yönetimdeki bazı arkadaşlarımla fikir ayrılığına düştüm. Daha önce 'Demirören'le aynı yerde birlikte olmam, onu destekleyeceğime elimi kırarım' diye beyanatım var. Ankara'dan Trabzon'a yönetici olarak dönmeyeceğimin sözünü vermiştim. Bu beyanatlarımın arkasında duruyorum ve görevimden istifa ediyorum" dedi.

"Demirören'i desteklemek intihar etmekti" diyen Sadıklar, "Bizim arkadaşlarımız intiharı seçti. Onları bu yolda geri çeviremedik" ifadesini kullandı.

Sadıklar, yönetim kurulunda başka istifalar daha yaşanabileceğini sözlerine ekledi. 

3 İSTİFA DAHA
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyelerinden Tayfun Kahyaoğlu, Ömer Demir, Erol İbrahimağaoğlu da istifa etti. İstifaların hala sürebileceği belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER