YEREL HABER

Şekerspor'da imzalar devam ediyor

Yeni teknik direktörü ile sözleşme imzalayan ŞEkerspor iç transferde de genç oyuncu ile anlaşma sağladı.

Şekerspor'da imzalar devam ediyor
Şekerspor, teknik direktörlük görevine geçen sene de görev yapan Ferudun Şaban Yarkın getirilirken, iç transferde de Mert Çakar ile anlaştı..

Ferudun Şaban Yarkın kendisini Şekersporlu yapan sözleşmeye imzasını attı ve "Bu sene spor camiası bambaşka bir Şekerspor izleyecek. Herkes elini taşın altına koyacak. Hırslı, mücadeleci bir takım oluşturarak başarılı olacağız" dedi. Şekerspor'da ayrıca Sportif Direktörlük görevine ise Çetin Özer getirildi.

Öte yandan Şekerspor, iç transferde geçen sezon Denizlispor'dan aldığı Mert Çakar'la anlaşma sağladı. 31 Mayıs 2013 tarihine kadar sözleşmesi bulunan genç yıldızın sözleşmesi 2014 yılına kadar uzatıldı.

1992 doğumlu genç yıldız, "Şekerspor'da olmaktan mutluluk duyuyorum ve bu sene çok daha iyi işler ortaya koyacağım. Elimden gelenin fazlasını yapacağım ve formamı kimseye kaptırmayacağım" dedi.

Bu arada Şekerspor Kulübü transferle ilgili, "Çok sayıda talibi olmasına karşın kulübümüzde kalan Mert Çakar'a yeni sözleşmesi hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyoruz" açıklamasını yaptı..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER