1.LİG

Samsunspor'da kongre kararı

Samsunspor yönetimi olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Samsunspor'da kongre kararı
Samsunspor Başkanı Emin Kar, yönetim olarak olağanüstü gene kurul kararı aldıklarını açıklarken kongrede aday olmayı düşünmediğini söyledi. 
 
Başkanı Emin Kar, bugün Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında kulübün son durumu ve gelecekle ilgili alınan kararları dile getirdi. Başkan Emin Kar, liglerin bitmesinin ardından 15 Haziran’da kulübün genel kurula gitmesini kararlaştırdıklarını belirtti.  
 
Önümüzdeki sezon için çok geç kalmadan seçileceklere her türlü konuda yardımcı olacaklarını beliten Başkan Emin Kar, sözlerini şöyle sürdürdü:  

"TAKIMI KAYYUMA MI YOLLAYACAKLAR NE İSTERLERSE YAPSINLAR" 
"Ben 33 yıldır Samsun’dayım ve hiç kimse benim nerede doğduğumu ve nereli olduğumu sorgulamadı. Ancak bu son 10 aylık süreçte benim nereli olduğumu sorgulamaya başladılar. Samsunspor için neler yaptığım ve neler yapamadığım sorgulansaydı ben onları takdir ederdim. Ben 22 Temmuz günü evde oturmuş olsaydım ve başkan olmasaydım bile halen büyük kaptan olarak, taraftarlarımızın efsane onbirinin oyuncusu olarak Samsunspor’un unutulmazları arasındaydım. Samsunsporlu Emin olarak büyüdüm ve halen de hizmet ediyorum. Onun adamı, bu partinin adamı gibi söylemlere de bugüne kadar hiç cevap vermedim. Ben hiç kimsenin adamı olmadım, sadece Samsunspor’a hizmet edebilmek için, takım kayyuma kalmasın diye bir şeyler yapmaya çalıştık. Hala o niyetteki insanlar, 15 gün sonraki genel kurula gelsinler takımı kayyuma mı yollayacaklar, ya da ne istiyorlarsa gelip yapsınlar." 

Şehirden destek alamadıklarını, takım şampiyonluğa oynayamayacağı için kulübün önünün açılması için kongre kararı aldıklarını ifade eden Başkan Kar, şöyle devam etti: 
"Bu takımın yeri Süper Lig’dir. Bizim şehir olarak, oradaki takımlardan bir eksiğimiz yok. Bizim tek eksiğimiz sadece birliktelik sağlayamayışımız. Bütün Samsun’un artık elini taşın altına koyarak bu kulübün şampiyon olacağına inanması lazım. Şu anda aday değilim. Ancak önümüzdeki süreç ne gösterir bilemiyorum. Diyarbakır, Sakarya, Kocaeli gibi örnekler önümüzdeyken bu takımın kayyuma gitmesini neden bu kadar istiyorlar anlamıyorum." 

Göreve tecrübesiz ve genç bir yönetimle geldiklerini hatırlatan Başkan Emin Kar, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

"1 TL BONSERVİS PARASI ÖDEMEDİK" 
"Sezon başından beri 24 futbolcu aldık ve bunlara 1 TL bonservis parası ödemedik. Göztepe, küme düşmesine rağmen toplamda 23 milyon TL para harcadı. Tüm hesaplarımız açık. Geldiğimizden beri kulübün 7 milyon TL borcunu ödedik. 10 aydır ilk defa personel maaşlarımızı bu ay ödeyemedik. Mali açıdan daha geniş açıklamaları kongrede yapacağız. Geçen seneden kalan borçlar artık son safhasına geldi ve yüzde 90 transfer tahtamız kapanacak."
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER