GALATASARAY

Sabri Sarıoğlu dünya rekoru kıracak

Galatasaray'da 2002'den beri A takımda olan Sabri Sarıoğlu, Igor Tudor'un gelmesiyle birlikte kariyerindeki 16. teknik direktörle çalışacak.

Sabri Sarıoğlu dünya rekoru kıracak

2002'den beri A takımda olan Sabri Sarıoğlu, bir hoca daha eskitti! Riekerink'e veda eden Sabri'nin Galatasaray'da gördüğü 16. teknik direktör Tudor oldu.

Galatasaray'ın altyapısından yetişen 32 yaşındaki futbolcu, A takımda ilk kez 2002-2003 sezonunda Fatih Terim döneminde forma giymişti. 2001-2002 sezonunda da A takım kadrosunda olan Sabri, Mircea Lucescu tarafından şans bulamamıştı.

Sabri Sarıoğlu'nun İgor Tudor'u çalımladığı anlar

 
İKİŞER KEZ TERİM VE HAGI'YLE ÇALIŞTI

Tecrübeli sağ bek oyuncusu, Jan Olde Rikerink'in görevden alınmasıyla birlikte çalıştığı teknik direktörlere bir yenisini daha ekledi.

Fatih Terim ve Gheorghe Hagi ile ikişer dönem çalışan Sabri'nin, sarı kırmızılılara beraber hizmet verdiği teknik direktörlerin listesi şöyle:

1.Mircea Lucescu

2.Fatih Terim

3.Gheorghe Hagi

4.Eric Gerets

5.Karl Heinz Feldkamp

6.Cevat Güler

7.Michael Skibbe

8.Bülent Korkmaz

9.Frank Rijkaard

10.Bülent Ünder

11.Roberto Mancini

12.Cesare Prandelli

13.Hamza Hamzaoğlu

14.Mustafa Denizli

15.Jan Olde Riekerink

DÜNYA REKORUNA ORTAK OLUYOR

Sabri Sarıoğlu gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarının birinde uzun süreli forma giyen isimler deyince akla gelen ilk futbolcular arasında Javier Zanetti yer alıyor. Talleres ve Banfield kariyerlerinin ardından Javier Zanetti'nin Inter kariyeri başladı. Zanetti futbolu bırakana kadar Inter forması giyerken, bu formayla tam 19 sezon oynadı. Tecrübeli Arjantinli oyuncu 19 sezonda Sabri Sarıoğlu'nu geride bırakırken, tam 17 farklı teknik adamla çalıştı.

Sabri Sarıoğlu, Tudor'un ardından bir teknik adamla daha çalışırsa Zanetti'nin rekoruna ortak olacak

Yorumlar
TREND HABERLER