GALATASARAY

Riekerink Fenerbahçe mağlubiyeti için ne dedi?

Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, Fenerbahçe mağlubiyetini değerlendirdi.

Riekerink Fenerbahçe mağlubiyeti için ne dedi?

Galatasaray teknik direktörü Jan Olde Riekerink, Fenerbahçe mağlubiyetini değerlendirdi. Hollandalı teknik adam iyi oynamadıklarını ve galibiyeti hak etmediklerini belirtti.

90 dakika boyunca takımının performansından memnun olmadığını belirten Hollandalı teknik adam şunları söyledi:

Takıma güvenim üst seviyedeydi. İyi bir sonuç alacağımızı düşünüyordum. Ama bunu sahaya yansıtamadık. İyi oynamadık. Ofansif anlamda kötüydük İlk golün geliş zamanı bizi sıkıntıya soktu. Tam ilk yarı biterken yedik o golü... Evimizde kaybettiğimiz iki maçla bu karşılaşmayı karıştırmamak lazım. O iki maçta biz galibiyeti hak eden taraftık ama burada galibiyeti hiç hak etmedik.

Muslera'yı avlayan Van Persie gerçek Fenerbahçeli oldu
Fenerbahçe Galatasaray derbisinin golleri

Riekerink'in derbideki ilk mağlubiyeti

alatasaray’ın başında sahada Riekerink, Fenerbahçe’nin ise Dick Advocaat yer aldı. Advocaat ilk derbi heyecanını yaşarken, 3 puanla tanışmasını bildi.

Riekerink ise 1’i Ziraat Türkiye Kupası finali olmak üzere 3 kez Fenerbahçe ile karşılaştı. Bu maçlarda Hollandalı çalıştırıcı 1 beraberlik, 1 galibiyet ile 1 mağlubiyet elde etti. Bu sezon Riekerink yönetiminde 5. hafta deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan Cim-Bom sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER