SÜPER LİG

Mesut Bakkal'a göre iyi oyuncu nasıl?

Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, forvet oyuncuları için çok ilginç bir değerlendirmede bulundu.

Mesut Bakkal'a göre iyi oyuncu nasıl?
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, yeni transferlerden Marica'nın gol ortalamasının düşük olması ile ilgili konuştu.

Bakkal; "Şu an elimizde Avrupa'nın kabul ettiği bir Marica var. Gol kaçırabilir. Ancak bana göre gol kaçıran oyuncu iyi oyuncudur. Tek istediğim bu gol pozisyonlarının çok olması" dedi.

Bakkal, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yaptığı açıklamada, beklentileri yüksek bir takım olduklarını söyledi.

Eskişehir deplasmanında özellikle oyunun ilk devresinde atılan gol ve oynanılan oyunun herkes tarafından beğenildiğini vurgulayan Bakkal, "İkinci devrede bazı oyuncularımızın yorulması veya rakip takımın daha iyi oynaması sebebiyle yediğimiz goller var. Eskişehirspor maçında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Tabii gönül isterdi ki böyle başlamayalım. Hakem kararlarını ön plana çıkardı. Biraz kötü yönetim vardı" diye konuştu.

Bakkal, verilmeyen iki gollerinin olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bir tanesinin gol olduğu ve penaltının ağır olduğu söyleniyor. Bizim beklemediğimiz bir sonuçtu. Geçirdiğimiz 13-14 tane hazırlık maçından sonra aldığımız ikinci mağlubiyet. Ama iyi bir takımımız var. İnşallah bundan sonraki haftalarda beklenen skoru ve daha canlı oyunu ortaya koyabileceğiz. Kaleci transferi konusunda yerli oyuncu olarak Ertuğrul Taşkıran'ı bekledik. O da Sivasspor ile anlaştı. Hayırlı olsun. Kaya Tarakçı da iyi oynuyor. Gelen kaleci Vid Belec'in de iyi olduğunu biliyoruz. En azından bir kalecimiz var."

"BANA GÖRE GOL KAÇIRAN OYUNCU İYİ OYUNCUDUR"

Bir gazetecinin yeni transferlerden Ciprian Marica'nın gol ortalamasının düşük olmasıyla ilgili sorusuna Bakkal, "Şu an takımımızda Avrupa'nın kabul ettiği bir Marica var. Gol kaçırabilir. Ama bana göre gol kaçıran oyuncu iyi oyuncudur. Tek istediğim bu gol pozisyonlarının çok olması. Marica burayı o kadar çok benimsedi ki Konya'dan ev satın aldı. Bence bu düşüncedeki oyunculara her zaman yaptığımız gibi desteğimizi esirgemeyelim" yanıtını verdi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER