YEREL HABER

Malatyaspor teknik sorumlusunu buldu

Spor Toto 3. Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düşen Malatyaspor, daha önce Zeytinburnuspor ve Galatasaray altyapısında görev alan Ferda Cevizci ile teknik sorumlu olarak anlaştı.

Malatyaspor teknik sorumlusunu buldu

 Kulüp binasında düzenlenen törenle, Cevizci ve anlaşmaya varılan 8 futbolcu ile sözleşme imzalandı.

Malatyaspor Başkanı Mustafa Korkmaz, burada yaptığı konuşmada, tüm imkansızlıklara rağmen, takımı önce 3. lige, sonra da, daha yukarılara çıkarmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Takımın, Süper Lig ve Bank Asya Ligi'nde mücadele ederken futbolculara olan borçları nedeniyle geçen yıl transfer yasağını aşamadıklarını bildiren Korkmaz, özellikle evre arasında, bu konuda verdikleri mücadeleden bir sonuç alamadıklarını söyledi.

Malatyaspor markası nedeniyle, bir çok futbolcu ve teknik adamın Malatyaspor'u tercih ettiğini belirten Korkmaz, daha önce Galatasaray altyapısında görev alan Ferda Cevizci ile teknik sorumlu olarak anlaşmanın mutluluğunu yaşadıklarına işaret etti.

Korkmaz, 44 Malatyaspor'dan Engin Bilici, Ahmet Bektaş, Fethiyespor'dan Mesut Tereci, Özel İdarespor'dan Abdülkadir Yılmaz, Tuncelispor'dan Tuncay Selçuk, Malatya Demirspor'dan Tugut Ulutaş, Almanya 2. Liginden Hakkı Yıldırım ve sözleşmesi sone eren Mehmet Başkak ile anlaştıklarını dile getirdi.

Teknik Sorumlu Cevizci de ekibi ile birlikte Malatyaspor ile anlaşmaktan dolayı mutlu olduklarını, 15 Ağustos'ta takımın ilk etap çalışmalarına başlayacağını, bu sürede 24 kişilik ideal kadroyu oluşturmaya gayret edeceklerini kaydetti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER