SÜPER LİG

Hamza Hamzaoğlu'ndan veda sözleri!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Hamza Hamzaoğlu'nun görevden alınmasının ardından ilk kez konuştu.

Hamza Hamzaoğlu'ndan veda sözleri!

Daha sonra Özbek, Hamzaoğlu ile Florya'da bir araya geldi. Buluşma sonrası Hamzaoğlu, tesisleri terk ederken medyaya açıklamada bulundu.

Ankara'dan İstanbul'a dönüşte havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özbek, Florya'ya giderek Hamza Hamzaoğlu ile vedalaşacaklarını ardından Türk Telekom Arena'ya giderek durum değerlendirmesi yapacaklarını belirtti.

Gelecek hoca ile ilgili çalışmaların sürdüğünü belirten Özbek, ''Bugünü bir atlatalım, detaylı açıklamaları yapacağız. Şu anda yeni hoca için çalışmalarımız var. Şimdilik daha fazla konuşmak istemiyorum'' ifadelerini kullandı.

FLORYA'YA GELDİ

Başkan Özbek'in yorgun ve moralsiz olması dikkat çekerken hemen Florya'ya geçti. Özbek, Florya'ya giderek Hamza Hamzaoğlu ile vedalaşacaklarını ardından Türk Telekom Arena'ya giderek durum değerlendirmesi yapacaklarını belirtti.

Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Hamza Hamzaoğlu ile bir araya geldi. İkilinin görüşmesi sonrası Hamzaoğlu medya mensuplarına açıklamalar yaptı.

Bomba! Hamza Hamzaoğlu'nun yeni adresi...

BAŞKAN SAOLSUN

"Görevden alınma kararını yönetim kurulu almış. Başkan Dursun Özbek de sağolsun bana direkt iletti.

Bizim için önemli bir okadar da üzücü bir gün. Bu işin içerisinde bunlar var. Hepimiz öğrenmiş bulunuyorz bu zorluğu. 1 sene önce bu kağıdan girdiğimizda çok farklı hedeflerimiz vardı. Bunların kısa vadeli olanlarını yaptık. Uzun vcadeli olanları da biraz erteleyeceğiz anlaşılan. Uzun vadeli olanları Allah nasip ederse bir gün gerçekleştiririz.

Hamzaoğlu Galatasaray'da neler yaptı? 

HAKKINIZI HELAL EDİN

İçerde herkesle vedalaştık. Duygusal bir vedalaşma oldu. Oyuncularımızda personelle helalleştik. Basın mensubu arkadaşlarla da helalleşelim dedik. Hakkınızı helal edin. Bizim hakkımız varsa helal olsun.

Hamza Hamzaoğlu

Yönetim Kurulu böyle bir karar almış Başkan bana iletti. Ben de saygı duydum. Gerekçelere girmeyelim. Kararı yönetim almış. Beraber oturup bir karar almışsalar olması gereken bir şeydir. Ben kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bize inanıp güvendiler. İnşallah gelecek yeni hocayla birlikte kulübümüz yeni başarılara yol alacaktır.

Hamza Hamzaoğlu'na tazminat ödenecek mi?

GEREKENİ YAPTILAR

Kırgınlığım yok. Allah nasip etti geldik. Çok şükür. Bugüne kadar yaşadıklarımız için teşekkür ediyoruz. Bugün itibariyle olan alacaklarımızı ödeyecekler. Başkanımız sağolsun gerekeni yaptılar. Bugün farklı bir şey konuşmadık. Yönetime ve takımımıza başarılar diliyorum. İnşallah daha güçlü şekilde devame decekler.

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Oyuncular da biz de üzüldük. Onlarla acı tatlı bir aile olduk. Zaman zaman kızdık birbirimize ama hepsine ve ailelerine teşekkür ediyorum. Hep beraber kupalar kaldırdık başarılara ulaştık.

İşte Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılış sebebi
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER