1.LİG

Göztepe küme düştü<font color='#FF0000'> olaylar çıktı </font>

Göztepe, Tavşanlı Linyitspor'a 1-0 yenildi, küme düştü. Maç sonu olaylar çıktı, polisten sert müdahale geldi.

Göztepe küme düştü<font color='#FF0000'> olaylar çıktı </font>
Türk futbolunun efsane takımı Göztepe sezonun son ve en kritik maçında seyircisi önünde Tavşanlı Linyitspor'a mağlup olarak PTT 1. Lig'den düştü
  
GÖZTEPE DÜŞTÜ ORTALIK BÖYLE KARIŞTI-TIKLA 

Ankaragücü ve Kartalspor'dan sonra PTT 1. Lig'den düşecek son takımı belirleyecek olan sezonun en kritik maçında seyircisi önünde Tavşanlı Linyitspor'a 1-0 mağlup olan Göztepe 3. lige düştü. 
 
Beraberliğin bile Göztepe'ye yettiği, Tavşanlı Linyitspor'un ise kümede kalabilmek için mutlaka kazanmak zorunda olduğu maçta sarı kırmızılı ekip 80. dakikada Agbetu'yu durduramayınca kalesinde golü gördü.

Gol sonrası İzmir ekibinin taraftarı tribünlerinde olaylar çıkardı ve polisle çatıştı.   
 
İZMİR'DE FUTBOL TERÖRÜ-TIKLA İZLE
 
ATATÜRK STADI HARABEYE DÖNDÜ

Göztepe'nin PTT 1. Lig'de Tavşanlı Linyitspor'a yenilerek küme düştüğü maçın ardından büyük olayların yaşandığı Atatürk Stadı adeta harabeye döndü. Dev tesiste 7 bin koltuğun kırıldığı ya da hasar gördüğü, tuvaletlerdaki lavabo, pisivar ve çeşmelerin sökülüp parçalandığı bildirildi. Tribünlerin altındaki salonların camlarının tuzla buz olduğu tesisin girişinde gişeler ve kapılar da yakıp yıkıldı. Protokol tribününün çıkışındaki tente de atılan demir çitlerle kırıldı. 
 
Gözaltı sayısı
Öte yandan dünkü maçla ilgili olarak 34 kişinin gözaltına alındığı, ayrıca 10 polis memurunun da olaylarda yaralandığı öğrenildi.

Karşılaşmanın ardından sosyal medyada bir taraftarın öldüğü yönündeki bilginin, bir süre sonra gerçek olmadığı ortaya çıktı. 

Tok: "Futbolcularımı alınlarından öpüyorum"

PTT 1. Lig'de Göztepe'yi 1-0 yenerek, ligde kalmayı başaran TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Erol Tok, "Futbolcularımı alınlarımdan öpüyorum" dedi.  
 
Tok, yaptığı açıklamada, çok mutlu olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Bu çocuklar prim almadan, para konusunu gündeme getirmeden, formaları için, şehir için ve futbola duydukları saygı için elinden geleni yaptılar, hak ettikleri şekilde ligde kaldılar. Onları alınlarından öpüyorum. Onlar benim aslanlarım, inşallah bundan sonraki yaşamlarında da böyle dürüst, böyle başarılı ve her istediklerini elde ederler."

Maçtan sonra yaşananların çok çirkin olduğunu kaydeden Tok, "Ama böyle, Türkiye'de bunun önüne geçilemiyor. Maça çıkarken arkadaşlarla konuşmuştuk. Bu spor, yenmek de var yenilmek de var. Biz galip geldik, onlar da galip gelebilirdi" dedi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER