SÜPER LİG

Gençlerbirliği'nde Mesut Bakkal dönemi başladı

Gençlerbirliği'nde İrfan Buz'dan boşalan teknik direktörlük görevine 3. defa aynı isim getirildi

Gençlerbirliği'nde Mesut Bakkal dönemi başladı
Gençlerbirliği'nde İrfan Buz'dan boşalan teknik direktörlük görevine 3. defa getirilen Mesut Bakkal, daha önce çalıştığı bir kulübe geldiğini ve bunun için çok mutlu olduğunu söyledi.

İlhan Cavcav'ın başkanlığı döneminde Gençlerbirliği'nde 61. Teknik adam olarak göreve bugün başlayan ve, İlhan Cavcav'ın kurtarıcım geldi diyerek görev verdiği Mesut Bakkal, gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu:

"Başkanımız beni aradı ve ihtiyacı olduğunu söyledi. Bana gelip gelemeyeceğimi sordu bende hiç düşünmeden kabul ettim"dedi

"BENİ GENÇLERBİRLİĞİ TEKNİK DİREKTÖR YAPTI"

Gençlerbirliği 2006 yılında beni teknik direktör yaptı diyen Bakkal, açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Başkan sayesinde bir yerlere geldik. Çok önceden çalışıyormuşum ve akşam eve gidip gelmişim gibi hissettim. Her şeyiyle eskiden beri bildiğim bir camia. Ankara'da olan tek süper lig takımıyız. Çok daha iyi yerlerde olmayı herkes arzu eder ancak, sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Aslında bakıldığında üst tarafla 6, alt tarafla ise 5 puan farkımız var. Endişe yapmaya gerek yok. Bunu samimiyetle söylüyorum. Çünkü Gençlerbirliği'nin temeli sağlam. Yılların getirdiği bir mayası var. Sallanır ama asla yıkılmaz. Yine böyle olacağı ve çok iyi olacağı için geldim. İki dönem çalıştım burada ve düşmeden kurtulduk, kupada final oynadık. Sonra karşılıklı fedakârlıklar oldu ve gelirken de hiç düşünmeden geldim. İnşallah iyi olur ve olacağına da inanıyorum. Genç bir kadromuz var ama bunun yanında sakat oyuncularımız var. Hemen işe başlayıp lige gireceğiz. Kalan 14 maçımız var en az 6-7 maçımızı kazanmamız gerekiyor. İyi oynamamız gerekiyor. Kötüde oynasak ta, mücadele etmemiz gerekiyor. Sahayı rakibe dar edecek bir takım oluşturma hedefindeyim" şeklinde konuştu.

"KUPA'DA, SONUNU GETİRMEMİZ GEREKİYOR"

Kupada Bursaspor ile eşleşmelerini değerlendiren Bakkal, buraya kadar geldikten sonra sonunu getirmeleri gerektiğini savunarak, "Bize yakışanda devam etmemiz gerektiği yönünde. Haftada iki maç oynamaya futbolcular kaldıracak artık. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gidip, avantajımız neyse kullanacağız." dedi.

Son olarak takımın bu sezon çok sayıda kırmızı kart görmesine değinen Bakkal, bu durumun kendisinin de dikkatini çektiğini, bazı oyuncuların agresif oynamasına ihtiyaç olduğunu ancak bu işi takıma zarar getirmeyecek şekilde yapmak gerektiğini takımın her oyuncuya ihtiyacı olduğunu kaydetti"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER