BEŞİKTAŞ

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı imha planı hazır

Beşiktaş'a konuk olacak Galatasaray'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı imha planı hazır

Yasin ve Bruma çizgiye inip, ortalarıyla Eren’e pozisyon hazırlayacak. Serbest atışlarda Chedjou ve Hakan da ileriye çıkarak, gol arayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında bugün Beşiktaş'a konuk olacak Galatasaray'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Teknik direktör Jan Olde Riekerink, hafta boyunca yapılan idmanlarda özellikle kanat akınları ve duran top organizasyonları üzerinde durdu.

Hollandalı çalıştırıcının bu akşam sürpriz gol silahları Hakan Balta ile Aurelien Chedjou olacak. Antrenmanlarda bol bol kafa vuruşu çalışan iki stoper, kazanılacak korner ve serbest vuruşlarda ileri çıkarak, gol arayacaklar.

Beşiktaş Arena'da rakip tanımıyor

MAESTRO WESLEY

Riekerink, hücumu organize etme görevini Wesley Sneijder'e verirken, Bruma ve Yasin Öztekin'den ise topla mümkün olduğu kadar son çizgiye inmelerini ve ceza sahasına yapacakları ortalarda meşin yuvarlağı Eren Derdiyok ile buluşturmalarını istedi.

Geride kalan 4 haftada 4 gol atan İsviçre asıllı futbolcu, derbide de sarı-kırmızılı takımın en büyük gol silahı olacak. Jan Olde Riekerink'in kadroyu ise değiştirmesi beklenmiyor. Geçen hafta Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup eden onbir Vodafone Arena'da da aynı şekilde sahada olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER