ŞAMPİYONLAR LİGİ

Fenerbahçe'den korkmuyoruz!

Romanya'nın Vaslui takımının teknik direktörü Marius Sumudica, kendilerini zor bir maçın beklediğini söyledi..

Fenerbahçe'den korkmuyoruz!
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak Romanya'nın Vaslui takımının teknik direktörü Marius Sumudica, kendilerini zor bir maçın beklediğini söyledi..
 
 
Marius Sumudica, karşılaşmanın oynanacağı Ceahlaul Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, herkesin ilk maçtan sonra tur şanslarının arttığını düşündüğünü belirterek, ''Ancak henüz birşey elde etmedik. Yarın 90 dakika boyunca çok zor bir maç olacak'' dedi.

Oyuncularıyla yaptığı toplantıda ''0-0 için oynarsak hata yaparız'' dediğini anlatan Rumen çalıştırıcı, şöyle konuştu:
''Bu oyun tarzı tur şansımızı azaltır. Fenerbahçe tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. Türkiye liginin henüz başlamadığını biliyorum. Bu nedenle ilk maçta biz daha hazırdık. Rakibimiz değer olarak bizden kat kat fazlalar ama ilk maçta klas bir oyun ortaya koyduk. Benim bu maçtaki tek endişem rakibin değerine ya da oyuncularına karşı değil, kendi takımıma karşı. İstanbul'da baskılı bir atmosferde çok iyi bir maç çıkardık. Şimdi kendi sahamızda bu avantajı iyi kullanmak istiyoruz.''

Vaslui'nin kalecisi Dumitru Coman ise hep Fenerbahçeli futbolcuların piyasa değerinin konuşulduğunu kaydederek, ''Ama biz asla onlardan korkmuyoruz. Kuyt ile Rapid Bükreş'te oynarken bir UEFA Kupası maçında karşılaşmıştık ve bana bir gol atmıştı. Ancak şimdi o güne göre daha iyi bir kaleciyim'' diye konuştu.

Vaslui, basın toplantısının ardından statta yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Rumen ekibinin yarınki maça şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

Coman, Milanov, Varela, Charalambous, Salageanu, Antal, Caue, N'Doye, Sanmartean, Stanciu, Niculae.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER