FENERBAHÇE

Fenerbahçe Trabzon maçı öncesi saldırı korkusu yaşıyor

Fenerbahçe, yarın Trabzonspor ile karşılaşacağı maç için bu kente giderken futbolcularda yeni bir saldırı paniği baş gösterdi..

Fenerbahçe Trabzon maçı öncesi saldırı korkusu yaşıyor

Fenerbahçe, Trabzon'a bu sezonun en zor deplasmanına gidiyor. Sarı-Lacivertliler, Trabzon'a her gittiğinde bir olay oluyor.

Çaykur Rize maçı dönüşü kurşunlanan otobüste bulunan F.Bahçeli futbolcular Volkan Demirel, Alves, Gökhan, Caner, Mehmet Topal, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Hasan Ali ve Kadlec, 4 Nisan 2015'teki failleri bulunamayan o silahlı saldırının etkisini hâlâ üzerinden atamadı.

İÇTEN İÇE SALDIRIYI DÜŞÜNÜYORLAR

Travmayı yaşayanların dışında yeni gelenler, yabancılar da sürekli arkadaşlarına Trabzon deplasmanını soruyor, otobüste bulunan futbolcularla silahlı saldırıyı konuşuyor.

Avni Aker Fenerbahçe'yi son kez konuk ediyor

Akşam'ın haberine göre; bu nedenle F.Bahçe'nin Trabzon ile oynayacağı maçın taktik ve tekniğinden ziyade psikolojik hazırlığı çok daha zor geçiyor. Çünkü Samandıra'daki insanlar içten içe silahlı saldırıyı düşünüyor ve konuşuyorlar.

BEŞİKTAŞ YİNE TUZLA BUZ OLABİLİR

Sarı-Lacivertliler, bu şartlar altında Trabzon'dan kazasız çıkmanın şampiyonluğu getirebileceğini konuşuyor. Samandıra'da "Eğer Akhisar'a Beşiktaş takılır, F.Bahçe de Trabzon'dan sağlam çıkarsa şampiyonluk tamamen bize döner. İşin psikolojisi, medya ve taraftar algısı işin içine girer. Beşiktaş, Akhisar'a 2-0 yenildi, üç günde tuz buz oldu. Avrupa Ligi'nden elendi. Yine aynı senaryo gerçekleşebilir" diye konuşuluyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER