FENERBAHÇE

Fenerbahçe Terraneo için karar verdi tesislere bile alınmıyor

Fenerbahçe yönetimi, sezon başında sportif direktörlük görevine getirilen Terraneo'nun tesislere girişini yasakladı.

Fenerbahçe Terraneo için karar verdi tesislere bile alınmıyor

Fenerbahçe'de Van Persie ile Pereira arasında yaşanan gerginliğin sonunun nereye varacağı tartışıladursun başkan Aziz Yıldırım, sezon başında yaptığı transferlerle taraftarın sevgilisi olan Sportif Direktör Giuliano Terraneo'nun kulüple bağlarını kopardı.

SÜRGÜN HAYATI YAŞIYOR

Sabah'ın haberine göre; İtalyan spor adamı bugünlerde tam anlamıyla 'sürgün' hayatı yaşıyor.

'Yöneticilerin Samandıra'ya gelmesi doğru değil' dediği için başkanla arası açılan Terraneo'nun önce kulüp binasındaki odası boşaltıldı. İtalyan futbol adamı da tamamen Samandıra'ya taşınmıştı. İstifası istenen, ancak 'Tazminatımı almadan gitmem' diyen Terraneo, bir memur gibi sabah 9'da Samandıra'ya giriş yapıyor, mesaisini tamamladıktan sonra da ayrılıyordu. Hatta, tazminatını alamama korkusuyla devre arası tatile bile gitmedi! Yönetim ile İtalyan arasındaki soğuk savaşta son perde geçtiğimiz günlerde yaşandı. 

Trabzon yerel gazetelerinin Deniz Ateş Bitnel tepkisi

TESİSLERE GİRİŞİ YASAKLANDI

İtalyan, Bursa yolculuğunda takım otobüsünde yoktu. Ertesi gün yöneticilerle gelmesi beklendi ancak yine gelmedi. Çok geçmeden gerçek ortaya çıktı. Terraneo'ya deplasman yasağı konulmuştu! Üstelik yasaklar sadece deplasmanla sınırlı değildi. Son kararlar Terraneo'nun Fenerbahçe'deki işinin fiilen bittiğini gösteriyordu. Alınan son kararlara göre Terraneo'nun Fenerbahçe'nin tüm tesislerine girişi yasaklandı. 

Buna göre Terraneo, Can Bartu Tesisleri'ne giremeyecek, statta maç izleyemeyecek, kulüp binasına adım atamayacak. Hatta Ülker Sports Arena'da basket maçına dahi gidemeyecek! Kısacası Terraneo maaşını alabilmek için haziran ayına kadar vakit dolduracak. 

Yorumlar
TREND HABERLER