SÜPER LİG

Dursun Özbek Hamza Hamzaoğlu'na garanti verdi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Şampiyonlar Ligi'nde başarı için ne gerekiyorsa yapılacağının garantisini verdi.

Dursun Özbek Hamza Hamzaoğlu'na garanti verdi
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Şampiyonlar Ligi'nde başarı için ne gerekiyorsa yapılacağının garantisini verdi. Teknik direktör Hamzaoğlu ise pahalı transferler yerine alternatifli bir kadro istediğini söyledi.

Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek ile teknik direktör Hamza Hamzaoğlu arasında önceki gün gerçekleşen zirvenin saatlerce sürdüğü ve ikilinin bir çok konuda önemli kararlar aldığı belirtildi.

Milliyet’in haberine göre; Başkan Özbek’in özellikle transfer konusunda her türlü fedakarlığın yapılacağı garantisini verdiği ileri sürüldü. Gece yarısı 01.00’e kadar devam eden zirvede Başkan Özbek, Hamzaoğlu’na, “Sana güveniyoruz ve kulübümüze yakışan bir duruş sergiliyorsun. Seçilmeden önce de kafamda devam etmek konusunda hiçbir tereddüt yoktu” dediği ifade edildi.

İkili arasındaki görüşmede, Hamzaoğlu’nun sözleşmesi konusunun çok az konuşulduğu ve ağırlıklı olarak yapılacak transferlerle ilgili fikir alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

Başkan Özbek’in, Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak için transferde ne gerekiyorsa yapacağı garantisini verdiği toplantıda Hamzaoğlu’nun, pahalı transferler yerine alternatifli bir kadro kurmak istediğini bildirdiği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER