ROPÖRTAJ

Didier Drogba özel röportaj ile gidip gitmeyeceğini açıkladı

Galatasaray’ın dünyaca ünlü golcüsü Didier Drogba Bosna Hersek’in BHT Televizyonuna verdiği özel röportajda ses getirecek açıklamalar yaptı.

Didier Drogba özel röportaj ile gidip gitmeyeceğini açıkladı
Galatasaray'ın dünyaca ünlü golcüsü Didier Drogba, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen Bosna Hersek'in BHT Televizyonuna verdiği özel röportajda ses getirecek açıklamalar yaptı.

Sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek olan 36 yaşındaki Fildişi Sahilli yıldız, İstanbul'da çok mutlu olduğunu dile getirdi. Takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olan Drogba, geleceğiyle ilgili soruya, "Benim kalmam veya gitmem çok önemli değil. Önemli olan benim şu an burada bulunmam. Mutluyum ve eğleniyorum. Artık 36 yaşındayım ve kariyerimin son maçları. (gülüyor) Burada çok iyi arkadaşlarım var. Ayrıca çok iyi bir mentalite var takımda. Kısacası anın tadını çıkarıyorum" yanıtını verdi.

Sarı-kırmızılı futbolcu, Türk insanı ve İstanbul'a da övgü yağdırdı. İstanbul için, "Müthiş ve büyük bir şehir" diyen Drogba, "İnsanlar çok sıcak. Burada futbola müthiş bir tutku var. Ayrıca şehirde harika mekanlar, müzeler, restoranlar bulunuyor. Zaten İstanbul çok ünlü ve herkesin tanıdığı bir şehir. Burada olduğum için çok şanslıyım. Okulda öğrendiğim tarihi bilgileri burada yaşayarak görmek güzel bir duygu" ifadelerini kullandı.

Fildişi Sahilli futbolcu, Avrupa Şampiyonlar Ligi ve Bosna Hersekli takım arkadaşı İzet Hajrovic'le ilgili soruları da yanıtladı. Drogba, "Roberto Mancini geldiği günden bu yana iyi iş çıkardı. Ligde yola devam ediyoruz ayrıca Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Chelsea'ye karşı ilk maçta iyi bir sonuç aldık. Mancini yavaş yavaş ülkeye ve lige alışıyor. Hajrovic yeni oyuncularımızdan ve bence çok iyi biri. Yetenekli ve geleceği olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER