YEREL HABER

Bakan Şahin'den Dersimspor'a destek

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Dersimspor'a 50 bin lira yardım gönderdiği bildirildi.

Bakan Şahin'den Dersimspor'a destek
Tunceli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in 24 Eylül 2011 tarihinde Mazgirt ilçesinde düzenlenen bir dizi etkinlik ve açılışa katılmak üzere geldiğinde, Dersimspor Kulüp Başkanı Erdal Güntaş'ın Şahin'e Dersimspor forması hediye ettiği ve destek talebinde bulunduğu hatırlatıldı.

Şahin'in Dersimspor'a maddi katkı sağlamak amacıyla 50 bin lira gönderildiği kaydedilen açıklamada, Vali Mustafa Taşkesen, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından gönderilen 50 bin liralık çeki, makamında, kulüp başkanı Erdal Güntaş'a teslim ettiği belirtildi.

Vali Taşkesen, Dersimspor'u artık üst liglerde görmek istediklerini belirterek, ''Bizim gönlümüzden geçen bu. Bakanımız da buna gereken katkıyı sağladı. Eminim sizler de bu doğrultuda gereken çabayı göstereceksiniz'' ifadelerini kulandı.

Çeki teslim alan Dersimspor Kulübü Başkanı Erdal Güntaş ise, ''İlimize yaptığı kısa ziyaretinde verdiği destek sözünü unutmayan İçişleri Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin'e teşekkür ediyorum. Dersimspor'u üst liglere çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz'' açıklamasında bulundu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER