FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım Samandra'ya baskın yaptı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım bugün Fenerbahçeli futbolcuları ziyaret için Samandra'ya geldi

Aziz Yıldırım Samandra'ya baskın yaptı

Fenerbahçe, Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla 25 Şubat Perşembe günü deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Bursaspor maçında görev alan oyuncuların yenileme çalışması yaptığı bildirildi. Diğer oyuncuların ise ısınma ve çabukluk çalışmasının ardından, pas organizasyonlarıyla sürdürdüğü antrenmanı, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamladıkları belirtildi.

Futbolculardan Abdoulaye Ba, Lazar Markovic ve Raul Meireles'in takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı antrenmanı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, başkan vekili Mithat Yenigün, genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, asbaşkanlar Nihat Özbağı, Ender Alkaya, Ali Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Önder Fırat, Ozan Balaban ve yönetim kurulu üyesi Selim Kosif'in de izlediği ifade edildi. 

Ardından Aziz Yıldırım ve yöneticiler, teknik heyet ve oyuncularla öğle yemeğinde bir araya geldi. Öğle saatlerinde Can Bartu tesislerinde organize edilen yemeğe Yıldırım, tüm yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular da katıldı.

Aziz Yıldırım Samandra'ya baskın yaptı

Yemek sırasında FBTV'ye açıklamada bulunan kulübün başkan vekili Mithat Yenigün, genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu ile takım kaptanı Volkan Demirel, Lokomotiv Moskova maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini belirtti. 

Mithat Yenigün, başkan ve yöneticilerin bu tarz organizasyonlarda futbolcuları motive etmelerinin önemli olduğunu vurgulayarak, "Futbolcularımızın, onların yanlarında olduğumuzu bilmeleri adına güzel bir etkinlikti. Sporcunun sadece çalışmaya değil aynı zamanda moral ve motivasyona da ihtiyacı var. Umarım ki faydası olur. Takımdaki herkesin morali çok iyi ve gayet iyi hazırlanıyorlar. İnşallah hem Lokomotiv Moskova hem de Beşiktaş maçlarından güzel sonuçlarla ayrılırız" ifadelerini kullandı.

Mahmut Uslu ise başarılı neticeler elde etmek istediklerini ve önlerindeki haftayı galibiyetlerle tamamlarlarsa hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını kaydetti.

Volkan Demirel de herhangi bir sıkıntı yaşamadan turu geçip, UEFA Avrupa Ligi'nde yollarına devam edeceklerine inandığını söyledi.  

Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER