ANTALYASPOR

Antalyaspor Yeni Malatyaspor maçı golleri ve özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Antalyaspor evinde, Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti. Yeni Malatya'da Chebake 51. dakikada kırmızı kart gördü.

Antalyaspor Yeni Malatyaspor maçı golleri ve özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftası Antalyaspor - Evkur Yeni Malattyaspor mücadelesine sahne oldu.

Karşılaşma henüz 9. dakikada gelen golle başladı. Deniz Kadah penaltıdan Antalyaspor'u öne geçirdi. Konuk ekip ise 45+2'de Aytaç Kara'yla bulduğu golle soyunma odasına eşitlikle gitmeyi başardı.

İkinci yarıda ilk golün sahibi Deniz Kadah tekrar sahneye çıktı ve takımını 66. dakikada bir kez daha öne geçirdi. 51. dakikada ise Yeni Malatya'da Chebake kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. 90+2'de El Kebir'le bir gol daha bulan Antalya 3 puana uzandı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayına Antalyaspor, Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti.

Bu sonuçla Antalyaspor puanını 21'e yükseltirken, Yeni Malatyaspor 26 puanda kaldı.

Maçtan dakikalar: 8. dakikada sağ çaprazdan topla birlikte ceza sahası içerisine giren Maicon, Doria'nın yaptığı sert müdahale ile yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi.
9. dakikada penaltı atışında topun başına geçen Deniz Kadah, yerden düzgün bir vuruşla topu kaleci Ertaç Özbir'in sağından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-0
19. dakikada Sadık’ın kafayla indirdiği topu defansın sektirmesiyle ceza sahasının içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Boutaib'in çektiği şutu kaleci Ferhat çıkardı.
41. dakikada ceza yayı dışından Adem Büyük’ün sert şutu az farkla üstten dışarı gitti.
45. dakikada sağ kanattan topla ilerleyen Michael Pereira, son çizgiye indikten sonra yerden pasını Khalid Boutaib'e çıkardı. Bu futbolcunun gelişine çekmek istediği şut arka direkte bulunan Aytaç Kara'ya pas olarak gitti. Aytaç Kara'nın çektiği şut ağlarla buluştu. 1-1

Karabükspor Alanyaspor'u yendi! Kritik galibiyet

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER