TRABZONSPOR

Trabzonspor-Konyaspor maçı golleri ve geniş özeti

Tabzonspor, sezonun ilk maçında Süper Kupa şampiyonu Atiker Konyaspor'la karşılaştı.

Trabzonspor-Konyaspor maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupası'nı müzesine götüren Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav sezonunun ilk haftasında Trabzonspor kendi sahasında Süper Kupa galibi Konyaspor'u ağırladı. Zorlu geçen mücadelede Trabzonspor golcüsu Burak Yılmaz ile 3 puana uzandı.

Konyaspor maça hızlı başlayan taraf oldu ve 3. dakikada Fofana ile öne geçti. Golün etkisini çabuk atlatan ev sahibi ekip Burak Yılmaz'ın 11. dakikada attığı golle durumu eşitledi. Tecrübeli golcü gol sevincini Ersun Yanal ile paylaştı. Maç içerisinde her iki ekip de sık sık gol pozisyonlarına girdi ancak golle sonuçlandıramadılar.

Tam maç bitti derken sahneye tekrardan Burak Yılmaz çıktı ve 90+2'de maçı kazandıran golü atarak Trabzonspor'a hayat verdi.

Trabzonspor taraftarı Eren için ayakta

TRABZONSPOR: 2 - 1 :KONYASPOR

Maç Sonu: Hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle karşılaşma sona eriyor.

90+6. dakika: Serkan Kırıntılı çıkıyor ve topa hakim oluyor. Atiker Konyaspor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

90+5. dakika: Atiker Konyaspor takımından Mehdi Bourabia, Burak Yılmaz ile yaptığı mücadele sırasında rakibini çekiyor. Yusuf Erdoğan serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor.

90+4. dakika: Atiker Konyaspor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

90+2. dakika: Trabzonspor rakip sahada taç atışını kullanıyor. Olcay Şahan orta yapıyor. GOL - Burak Yılmaz golü atıyor.
90+1. dakika: Maçın dördüncü hakemi dakika uzatma oynanacağını gösterdi. Maç durmuş durumda, rakip iki takım oyuncuları arasında istenmeyen görüntüler var. Hakemin müdahale etmesi bekleniyor. Oyun yeniden başladı. Mehdi Bourabia serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Esteban Alvarado çıkıyor ve topa hakim oluyor.Juraj Kucka topa elle müdahale ediyor.

90. dakika: Juraj Kucka tarafından çekilen şut rakip oyuncudan döndü. Trabzonspor takımından Juraj Kucka, Deni Milosevic ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

89. dakika: Taktik bir değişiklik; Yusuf Yazici oyundan çıkıyor ve yerine Hugo Rodallega oyuna dahil oluyor. Trabzonspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Wilfred Moke, Hugo Rodallega ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

88. dakika: Mehdi Bourabia serbest vuruşu kullanıyor, ancak rakip oyuncudan geri dönüyor. Musa Araz ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor.

86. dakika: Trabzonspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

85. dakika: Atiker Konyaspor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

84. dakika: Trabzonspor takımından Matus Bero, Mehdi Bourabia ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

83. dakika: Olcay Şahan orta yapıyor. Ali Turan topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

81. dakika: Atiker Konyaspor adına Ömer Ali Şahiner sol taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Burak Yılmaz topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Atiker Konyaspor atağında Deni Milosevic ofsayta düşüyor. Taktik bir değişiklik; Ömer Ali Şahiner oyundan çıkıyor ve yerine Imoh Ezekiel oyuna dahil oluyor.

80. dakika: Uğur Demirok topu kornere göndererek uzaklaştırıyor. Atiker Konyaspor adına Ömer Ali Şahiner sol taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor.

79. dakika: Atiker Konyaspor rakip sahada taç atışını kullanıyor. Trabzonspor takımından Yusuf Yazici, Ali Çamdalı ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

77. dakika: Oyun yeniden başladı.Ömer Ali Şahiner ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor. Trabzonspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Musa Araz oyuna tekrar dahil oldu.

76. dakika: Musa Araz sakatlık geçiriyor ve tedavisi sağlık görevlileri tarafından yapılıyor. Sakatlanan Musa Araz tedavi edilmek üzere saha kenarına alınıyor.

75. dakika: Trabzonspor takımından Juraj Kucka, Musa Araz ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda.

74. dakika: Burak Yılmaz, Wilfred Moke ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

73. dakika: Oyun yeniden başladı.

71. dakika: Maç şu anda durmuş durumda. Oyuncular sıvı kaybını önlemek için su içiyorlar. 

70. dakika: Taktik bir değişiklik; Theo Bongonda oyundan çıkıyor ve yerine Yusuf Erdoğan oyuna dahil oluyor. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti. Atiker Konyaspor takımından Wilfred Moke, Burak Yılmaz ile yaptığı mücadele sırasında rakibini çekiyor.

69. dakika: Trabzonspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Burak Yılmaz çok önemli bir gol pozisyonu yakalıyor, ancak golü kaçırmayı başarıyor! Atiker Konyaspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

68. dakika: Atiker Konyaspor adına Ömer Ali Şahiner sol taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Atiker Konyaspor takımından Ali Çamdalı topa kafa vuruyor, top açılıyor.

67. dakika: Yusuf Yazici serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Ali Turan topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Moryke Fofana rakiplerini geçiyor. Esteban Alvarado topa zamanında hamle yaparak Trabzonspor adına tehlikeyi önledi. Ömer Ali Şahiner çok önemli bir gol pozisyonu yakalıyor, ancak oyuncunun vuruşu kale çizgisinden çıkartılıyor!

66. dakika: Deni Milosevic ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor. Trabzonspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Atiker Konyaspor takımından Wilfred Moke, Matus Bero ile mücadele ederken rakibine tehlikeli bir müdahalede bulunuyor.

65. dakika: Trabzonspor takımından Burak Yılmaz, Ali Turan ile mücadele ederken rakibine tehlikeli bir müdahalede bulunuyor. Atiker Konyaspor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

64. dakika: Atiker Konyaspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Atiker Konyaspor atağında Moryke Fofana ortayı yapıyor ancak etkili olamıyor. Trabzonspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Ferhat Öztorun oyuna tekrar dahil oldu.

63. dakika: Ferhat Öztorun sakatlık geçiriyor ve tedavisi sağlık görevlileri tarafından yapılıyor. Sakatlanan Ferhat Öztorun tedavi edilmek üzere saha kenarına alınıyor.Oyun yeniden başladı.

62. dakika: Trabzonspor şimdi kontraatağa kalkıyor. Trabzonspor takımından Matus Bero şutunu çekiyor, ancak top dışarı gidiyor. Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda.

61. dakika: Atiker Konyaspor takımından Ali Çamdalı, Joao Pereira ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

60. dakika: Musa Araz, Juraj Kucka ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti.

58. dakika: Yusuf Yazici serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Uğur Demirok, Ali Turan ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

57. dakika: Ömer Ali Şahiner çok önemli bir gol pozisyonu yakalıyor, ancak golü kaçırmayı başarıyor! Trabzonspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Ali Çamdalı, Burak Yılmaz ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

56. dakika: Sakatlanan Abdou R. Traore yerine oyuna Musa Araz girecek. Oyun yeniden başladı.

55. dakika: Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti. Sakatlanan Abdou R. Traore tedavi edilmek üzere saha kenarına alınıyor. Taktik bir değişiklik; Okay Yokuşlu oyundan çıkıyor ve yerine Matus Bero oyuna dahil oluyor.

53. dakika: Abdou R. Traore sakatlık geçiriyor ve tedavisi sağlık görevlileri tarafından yapılıyor.

52. dakika: Yusuf Yazici serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Abdou R. Traore, Jan Durica tarafından çok sert bir faule maruz kaldı. Jan Durica için sarı kart çıktı. Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda.

50. dakika: Nejc Skubic, Olcay Şahan ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor. Emmanuel Mas, Nejc Skubic tarafından çok sert bir faule maruz kaldı. Nejc Skubic için sarı kart çıktı. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti.

49. dakika: Theo Bongonda orta yapıyor. Ali Turan topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

48. dakika: Theo Bongonda tarafından çekilen şutta topu kaleci çeliyor. Atiker Konyaspor rakip sahada taç atışını kullanıyor. Moryke Fofana, Joao Pereira ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

47. dakika: Theo Bongonda rakiplerini geçiyor. 

46. dakika: İkinci yarı başladı. Taktik bir değişiklik; Jens Joensson oyundan çıkıyor ve yerine Ali Çamdalı oyuna dahil oluyor. Atiker Konyaspor atağında Deni Milosevic ofsayta düşüyor.

Devre Arası: Ve hakem ilk yarıyı bitiriyor.

45+5. dakika: Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti. 

45+4. dakika: Ömer Ali Şahiner serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Okay Yokuşlu topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Atiker Konyaspor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

45+3. dakika: Trabzonspor takımından Burak Yılmaz, Jens Joensson ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

45+2. dakika: Trabzonspor takımından Olcay Şahan, Nejc Skubic ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

45+1. dakika: Maçın dördüncü hakemi uzatma oynanacağını gösterdi. Atiker Konyaspor şimdi kontraatağa kalkıyor. Trabzonspor atağında Burak Yılmaz ofsayta düşüyor

45. dakika: Trabzonspor takımından Theo Bongonda şutunu çekiyor, ancak top dışarı gidiyor. Atiker Konyaspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti.

43. dakika: Trabzonspor atağı, Yusuf Yazici topla birlikte hızla ilerliyor. Burak Yılmaz şutunu çekiyor ve kaleyi buluyor, ancak kaleci kurtarıyor. Trabzonspor atağında Burak Yılmaz ofsayta düşüyor.

42. dakika: Trabzonspor rakip sahada taç atışını kullanıyor. Atiker Konyaspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

40. dakika: Sakatlanan Ali Turan tedavi edilmek üzere saha kenarına alınıyor. Sakatlanan Burak Yılmaz tedavi edilmek üzere saha kenarına alınıyor. Oyun yeniden başladı. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti. Joao Pereira, Moryke Fofana ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor. Ali Turan oyuna tekrar dahil oldu. Burak Yılmaz oyuna tekrar dahil oldu.

38. dakika: Yusuf Yazici orta yapıyor. Trabzonspor takımından Burak Yılmaz, Ali Turan ile mücadele ederken rakibine tehlikeli bir müdahalede bulunuyor. Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda. Ali Turan sakatlık geçiriyor ve tedavisi sağlık görevlileri tarafından yapılıyor. Burak Yılmaz sakatlık geçiriyor ve tedavisi sağlık görevlileri tarafından yapılıyor.

37. dakika: Joao Pereira sportmenliğe aykırı davranışı nedeniyle sarı kart gördü. Moryke Fofana sportmenliğe aykırı davranışı nedeniyle sarı kart gördü. Oyun yeniden başladı.

36. dakika: Maç durmuş durumda, rakip iki takım oyuncuları arasında istenmeyen görüntüler var. Hakemin müdahale etmesi bekleniyor.

35. dakika: Kazanılan serbest vuruşu kullanan Ömer Ali Şahiner'in ceza alanına gönderdiği ortasında Esteban Alvarado tek yumrukla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

34. dakika: Sağ kanatta yaşanan ikili mücadele sırasında Yusuf Yazıcı, Jens Jonsson'a kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Hüseyin Göçek tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

33. dakika: Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Abdou Traore'nin ceza alanına gönderdiği ortasında hakem Hüseyin Göçek Mehdi Bourabia'nın Emmanuel Mas'a faul yaptığı gerekçesiyle oyunu durduruyor.

31. dakika: Burak Yılmaz'ın sakatlığı sebebiyle oyun kısa bir süre duruyor.

29. dakika: Jan Durica'nın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Serkan Kırıntılı topa rahatlıkla hakim olmayı başarıyor.

27. dakika: Hakem Hüseyin Göçek'in verdiği su molası sebebiyle oyun kısa bir süre duruyor.

25. dakika: Ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşu kullanan Yusuf Yazıcı'nın ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Juraj Kucka'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üstünden auta çıkıyor.

23. dakika: Nejc Skubic'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Esteban Alvarado topa rahatlıkla hakim olmayı başarıyor.

20. dakika: Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Ömer Ali Şahiner'in ceza alanına gönderdiği ortasında Burak Yılmaz ön direkte kafayla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

18. dakika:  Hızlı gelişen atakta Burak Yılmaz'ın pasıyla topla buluşan Okay Yokuşlu'nun ceza yayı önünden kaleye gönderdiği sert şutunda meşin yuvarlak kalenin üstünden auta çıkıyor.

14. dakika: Joao Pereira'nın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Olcay Şahan'ın vuruşunda Serkan Kırıntılı topa hakim olmayı başarıyor.

10. dakika: Serkan Kırıntılı çıkıyor ve topa hakim oluyor. Atiker Konyaspor takımından Mehdi Bourabia, Juraj Kucka ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti. Burak Yılmaz tarafından çekilen şut rakip oyuncudan döndü. Emmanuel Mas orta yapıyor. GOL - Trabzonspor takımından Burak Yılmaz kafa vuruşuyla golü atıyor.

9. dakika: Ömer Ali Şahiner serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Uğur Demirok topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Ömer Ali Şahiner, Olcay Şahan ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor. Olcay Şahan orta yapıyor.

8. dakika: Jens Joensson, Okay Yokuşlu tarafından çok sert bir faule maruz kaldı.

7. dakika: Burak Yılmaz, Ali Turan ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

6. dakika: Trabzonspor takımından Theo Bongonda orta yaparak topu ceza sahasına göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu bunu engelliyor. Joao Pereira, Moryke Fofana ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

5. dakika: Trabzonspor takımı oyuncusu rakip ceza sahasına uzun bir taç atışı kullanıyor. Nejc Skubic topu kornere göndererek uzaklaştırıyor. Trabzonspor adına Yusuf Yazici sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Jan Durica topu kafayla kaleye doğru gönderdi, ancak kaleci kurtardı. Trabzonspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti.

4. dakika: Atiker Konyaspor takımından Mehdi Bourabia, Juraj Kucka ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. 

3. dakika: Okay Yokuşlu savunmada hata yaptı. Moryke Fofana kaleci ile karşı karşıya kaldı. GOL - golü atan oyuncu Moryke Fofana.

1. dakika: Hakem Hüseyin Göçek maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye ev sahibi Trabzonspor başlıyor. Trabzonspor atağında Burak Yılmaz ofsayta düşüyor. Atiker Konyaspor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER