Muhalefet Ali Dürüst'ü adaylık konusunda ikna etmeyi başardı Galatasaray'ın muhalefetin önemli isimleri, Ali Dürüst'ü adaylık konusunda ikna etmeyi başardı.
Fenerbahçe Diego Ribas için girişimlere başladı Yobo'yu göndererek yabancı kontenjanını açan F.Bahçe'de rota yeniden Diego'ya döndü.
Aziz Yıldırım'ın avukatları Anayasa Mahkemesi'ne başvuruyor Aziz Yıldırım'ın avukatları şimdi de adil yagılanmadıkları gerekçesiyle Anayasa Mahkemesi'ne başvuruyor.
Roberto Mancini Dany ile de mutlaka yolların ayrılmasını talep etti Roberto Mancini, her fırsatta yönetime yeni bir stoper istediğini iletirken Dany ile de mutlaka yolların ayrılmasını talep etti.
Mancini'den Sabri'ye: İtalya'da 3. ligde bile oynatmazlar bu nasıl futbolcu? Galatasaray'da 18 yılını tamamlayan Sabri Sarıoğlu, yuvadan ayrılmaya hazırlanıyor. Mancini, futbolcu hakkında öyle sözler söyledi ki...
Beşiktaş Jones’tan daha fazla uğraştığı Lescott’ta son saatlere gird Beşiktaş, transfer etmek için Jones’tan daha fazla uğraştığı Lescott’ta son saatlere girdi.
Fikret Orman: Galatasaray üstümüzden silindir gibi geçti! Beşiktaş başkanı Fikret Orman, verdiği röportajda Galatasaray ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı
Cristian Baroni'nin FB TV'ye verdiği röportaj Cristian Baroni, FB TV'ye verdiği röportajda ezeli rakipleri G.Saray'ı kızdıracak ifadeler kullandı.
UEFA Yargıtay'ın şike kararının tercümesini istedi UEFA harekete geçti! TFF'den Yargıtay kararının tercümesini istedi.
PFDK Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi PFDK, Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.