DÜNYA KUPASI

Suarez'den Griezmann'a ilginç yanıt

Fransa Milli Takımı'nın yıldızı Antoine Griezmann'ın 'İkinci memleketim Uruguay' sözlerine Uruguay'ın golcüsü Luis Suarez'den yanıt gecikmedi; 'Bizim gibi hissedemez'

Suarez'den Griezmann'a ilginç yanıt

 Fransa Milli Takımı’nın başarılı futbolcusu Antoine Griezmann’ın, Dünya Kupası Çeyrek Final turunda Uruguay ile oynayacakları maç öncesinde yaptığı açıklamalara Luis Suarez’den yanıt geldi.

Atletico Madrid’de forma giyen Fransız futbolcu Antoine Griezmann, FIFA’nın resmi sitesine verdiği röportajda, “Uruguay benim ikinci memleketim. Bu ulusu ve insanlarını seviyorum, orada birçok arkadaşım var. Harika bir maç olacak ve duygu patlaması yaşanacak” ifadelerini kullandı.

Barcelona’nın Uruguaylı forveti Luis Suarez ise Griezmann’ın bu sözlerine ilginç bir yanıt verdi. 31 yaşındaki forvet, “Antoine kendisini yarı Uruguaylı hissettiğini söylemiş. Ama o Fransız ve Uruguaylıların nasıl hissettiğini bilemez” şeklinde konuştu.

Uruguay’ın kaptanı Diego Godin ile Atletico Madrid’de takım arkadaşı olan Griezmann hakkındaki sözlerini sürdüren Suarez, “Kim olduğumuzu bilmiyor ya da futbolda neleri başarmamız gerektiğini. Bizim geleneklerimiz hoşuna gidiyor ve aynı dili konuşuyoruz ama farklı hissediyoruz” dedi.

Dünya Kupası Son 16 turunda Fransa, Arjantin’i, Uruguay ise Portekiz’i saf dışı bırakarak çeyrek finale yükselmişti.

Diego Godin ile Griezmann’ın çok yakın arkadaş olduğu ve kızının vaftiz babası olduğu biliniyor.

Abidal'e yasa dışı yollardan karaciğer

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER